Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +14 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

ZZS aicina Lembergu kandidēt 11.Saeimas vēlēšanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
o o o
o
ohoho!!!:):):)
muļķu zemes pavalstnieks
m
Tad,kad to pierādīs visās tiesu instancēs,tad tu arī varēsi viņu saukt par zagli,bet pagaidām aizver muti,citādi arī tu vari kļūt par apmelošanā apsūdzēto,ar visām no tā izrietošām sekām. Vai tev pieleca?
standzinieks
s
Ja Lemberga zagšanas fakts vēl nav pierādīts, tad pierādīs. Kā teica Brigmanis- nesatraucieties, atslābstiet! ;)
muļķu zemes pavalstnieks
m
Starpība tikai tā,ka Lemberga zagšanas fakts nav pierādīts,bet Dombrovska zagšanas fakts,lai,kā tu saki - sabalansētu "valsts" budžetu,kas īstenībā ir CENTRĀLĀS VALDĪBAS budžets,ir ar valsts prestižāko tiesas instanci - Satversmes tiesas atzinumu pierādīts. Tātad valdība ir ne tikai mēģinājusi apzagt pensionārus,bet ir nozagusi arī valsts zīmolu,jo savu budžetu demagoģiski sauc par valsts "budžetu" !?
muļķu zemes pavalstnieks
m
Lembergs smagos noziegumos apsūdzēts,bet nenotiesāts. Dombrovskis pensionāru masveida apzagšanā apsūdzēts un Satversmes tiesā atzīts par vainīgu. Kurš te ir īstais zaglis?
standzinieks
s
Lietojot tavu terminoloģiju, Dombrovskis zaga, lai sabalansētu valsts budžetu, bet Lembergs- lai piepildītu savas kabatas. Kurš te ir īstais zaglis?
  • 2
  • 0
smaka
s
...esmu ar tevi ,brigmani un lemberg..
es-latvietis
e
Brigmanis politikā nav tikai 20 gadus, bet 50 t.sk.PSKP (slikta,. bet tomēr politika)
piķis n 1
p
tad jau laikam ūdens smeļas mutē un varētu būt jāsēžl
1Jānis
1
Noteikti balsošu par kādu no tiem, kuri mēģina nest kādu pienesumu, ne par tiem, kuri grib tikai pierādīt (daudzus gadus neizdodas), ka kādam kas nelikumīgs. Balsošu "par" nevis "pret"
Elementāri
E
Brigmani, Lembergi, Bērziņi, Caunes, Grigules utt. visi no ļemburģijas murgainā veidojuma ZZS, ejiet, rociņās sadevušies, uz prokuratūru, un ieņemiet labākās vietas !!!
Vēlēšanas
V
Pēc Brigmaņa domām, 11.Saeimas sastāvs daudz neatšķirsies no pašreizējā parlamenta sastāva, jo lielākā daļa esošo deputātu tiks pārvēlēta. ------------------------------------------------------------------- Var gadīties, ka tomēr nē, var gadīties, ka ZZS būs Saeimā pārstāvēta minimāli, nav izslēgts, ka netiks ievēlēts arī Brigmanis. Pēc pēdējās socioloģijas ZZS reitings noktrties par trešdaļu. Ja ZZS izvirsīs priekšplānā Žirinovska stila jampampiņu, partija vispār var sabrukt.
ss
s
zzs-izraka sev kapu...
selga
s
Lai rok,es būtu ar mieru palīdzēt.
  • 1
  • 0
ĀrprāC
Ā
Vai tad smagos noziegumos apsūdzēts un ar arestētiem kontiem fruktelis vispār drīkst kandidēt??? Ja pagaidām nav juridiski apstiprināts Lemberga zagļa statuss, tad ir taču kaut kādas morālas normas. Vai ZZS vispār tāds jēdziens, kā godaprāts eksistē? Kaut gan, spriežot pēc žūpas Caunes uzvedības, NĒ.
aro
a
Zemniekiem vajag īstu zemnieku partiju. ;)
doma
d
Pilnīgi pareizi. Vienīgais , kas spēj Latviju glābt. Pārējie tikai nīcina un nīcinās, jo pridurku bars, kuri kaut ko vēlē un dala.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas