Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 4. jūlijs
Sandis, Uldis, Ulvis, Sandijs

ZZS grib rosināt eiro referendumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
EIRO
E
vajadzigs ari no drosibas viedokla, piemeram mums nepaveicas un austrumu lacis uzbruk Latvijai, nav jaskrien uz mainas punktiem mainit latus pret eiro, ari par ertibam, Latvijas pilsoniem stradajosiem arzemes atbraucot uz Latviju ludzu, nav jaskrien uz mainas punktu, tas pats ari ja seit algu maksatu eiro ludzu sedies lidmasina un celo nebaididamies par valutas svarstibam.
...
.
Igauņiem kopumā būs jāiemaksā Eiropas Stabilitātes Mehānismā apm. 1,3 miljardi (jā, ar "d") eiro tas ir vairāk nekā 8% no 1 gada Igaunijas IKP (protams neprasīs jau visu vienā gadā...) Es dažreiz aizdomājos vai cilvēki saprot ka tāda lieta kā "bezmaksas nauda" neeksistē. Tas kas ir paņemts no ES būs +/- jāatdod. Tāpēc NEVAJAG nekādu labdarības naudu (struktūrfondus vai kā viņus) tur un noteikti nevajag eiro. Mēs jau esam ķekša pēc ES un NATO - ārpus Krievijas tvēriena, ideālā situācijā nav nekas vairāk vajadzīgs tiem cilvēkiem kuri domā ka viņiem pienākas bezmaksas nauda un kaut kāda tur "apsolītā zeme" derētu padomāt vai viņi gadījuma nesēž uz d**** visu dienu tā vietā, lai kaut ko darītu PAŠI Diez kā igauņi jūtas, ka viņiem bezierunu kārtībā būs jāpiegādā 1,3 miljardi eiro UN NEVIS tapēc, ka kāds mirtu badā bet tāpēc, ka eiro neatbilst fundamentāliem principiem kā funkcionē nauda, citiem vārdiem, eiro izstrādātāju STULBUMA pēc.
  • 0
  • 0
Juris
J
Doma ir pareiza.Tikainegribetos redzet Lembergu un Brigmani, tad varētupar viņiem balsot.
bumers
b
Nekādā gadījumā Eiro !!! ZZS partijas politiķi jāizslēdz vispār no politikas - daļēji jau esam to izdarījuši. Neklausieties šo liekuļu komentārus par Eiro - viņi tikai runā to pašu ko mēs Tauta vēlamies, cerot uz to, ka mēs neko nesaprotam no ZZS daudzu gadu darbiem, kuri ļoti palīdzēja izpostīt mūsu valsti un nodzīt cilvēkiem dzīves līmeni kāds ir pašlaik. Viņi jau teica, ka gaidīs, kad kļūdīsies esošās valdošās partijas, lai atkal ieslīdētu vadošajās lomās un tad atkal turpinātu darbību savā labā , bet ne Tautas labā. Ceru, ka Latvijas Tauta nav tik pārliecinoši stulba ! Mēs esam Eiropas Savienībā - nekādu Eiro, bet gan japanāk vismaz 70% līdzība citām attīstītākajām Eiropas valstīm, lai arī mums ir labas algas, labs sociālais nodrošinājums, lai aug dzīves līmenis. Tas ir svarīgi. Ne jau naudas nosaukums vairos labklājību, bet gan valdības cilvēku prāta spējas un vēlēšanās darboties savas Tautas labā. Pieprasīt Eiropas valstīm, ja jau savienība, tad savienība - tātad vienlīdzība, nevis tikko uzņemtajām valstīm iznīcināt cukura ražošanu, kā arī visu pārejo lauksaimniecisko ražošanu. Savākt viltīgā veidā profesionālus cilvēkus. Novest mūsu mazās valstiņas max lielā atkarībā. Mēs tagad pērkam pārtikas un citus produktus no Eiropas savienības valstīm, lielo vairumu, kuru mēs paši ražojām un guvām peļņu. Tagad gūst peļņu viņi mūsu Eiropas Savienības labvēļi. Atstājot mūs lielākā un lielākā atkarībā. Redziet , kādā veidā mēs esam Eiropas Savienībai izdevīgi. Viņiem nav tik izdevīgi iepludināt savās valstīs tumšos un melnādaino tautu cilvēkus. Jo viņi jau negrib strādāt , viņi tikai viltīgi gaida pabalstus, viņi krāpjās, zog, viņi ir ka nasta šīm valstīm. Toties mēs baltādainie , darbīgie, miermīlīgie, panaivie nosacīti gudrie cilveki viņiem esam ļoti pat izdevīgi. Nu nesalīdzināsi melnos un baltos ! Mentalitāte. Redziet kāpēc mēs esam viņiem vajadzīgi un kāpēc viņi mums neļauj dot tik cik dod cilvēkiem savās valstīs. Tāpēc neļausimies viņu plāniem turpmāk īstenoties, cīnīsimies par līdzvērtību, ja jau ir Savienība, tad Savienība. Un Eiro nepieļaujiet cilvēki nekādā gadījumā - izliecieties tikai , ka tas interesē un viss ! Bet kad pienaks laiks un viņi teiks nu malači , tagad jūs esiet jau gatavi ieviest Eiro, tad sakiet līdzīgi , kā kādreiz darīja jauni cilvēki, kuri negribēja stāties Komunistiskajā partijā - teicās, ka vēl nav cienīgi un gribot vēl padarboties Komjaunatnē, ka komjaunatnē vēl esot daudz kas labs padarāms :) , Un tas viens komentētājs, kurš teica par bankām, ka Latvijai būs liels pluss , ja būs Eiro. Viņš vispār neko nesajēdz. Viņš pat nesaprot, ka bankas ir privātuzņēmumi, kā jebkuras citas firmas. Un visādiem paņēmieniem pēc iespējas mazāk maksās valstij nodokļus, bet gan gūstot peļņu sev. Ja palasa komentārus tad ir pilnīgi skaidrs, ka mūsu valstī ir daudz pamuļķu, neiglītotu, ja neskaita Centrāltirgus izglītību cilvēku. Riebjas, bet ko tur padarīt - prātu jau neuzdāvināsi !
111
1
RP jau nu nav vairs nekada liela partija, tads cik vien vairs ir!!!
666
6
Pa 100 gadiem no ZZS beidzot kāds prātīgs priekšlikums!!!
Kaktuss
K
Ko mēs redzam šjā fotogrāfijā - trīs kastrētus runčus...
sens
s
tikai tautas-referendums jo cilveki-nevelas-eiro japaliek pie lata mums nau jaiestajas 300 kluba tur pasauls-zagli-komande-pasauli-ar-papirnaudu-gustot-milzigu-pelnu...pat gremde-kugus [titaniks].........un viss cits........
bimbam
b
Zaļo polītburlaku atraugas pirms sprāgšanas..........................................!
jā, priekrītu
j
jā, es piekrītu, ietu un pat balsotu pret. Atvainojiet, situācija ar ES un eiro pirms 10 gadiem, kad balsojām par pievienošanos, bija pavisam cita. No otras puses - kamēr mēs visas prasības būsim izpildījuši, varbūt arī politiķi sapratīs, ka virs nav jēgas eiro pievienoties...
Jevgenija
J
Kas pēc pievienošanās eiro notiek ar Latvijas zelta uzkrājumiem? Nekļūs par ES kopējo mantu? Pašlaik lats ir kā Latvijas robeža, kas atšķir un iezīmē mūsu zemīti kā īpašu un tikai mūsu .
>
&
Tad jau tas zelts arī tagad būtu ES kopējā manta.
  • 1
  • 1
Es
E
arī nevēlos to eiro valūtu. Neticu, ka mūs neapčakarēs, mainīs 1 latu pret 1 eiro. Tad gan mūsu pensionāri pakārs zobus vadzī. Un kā ar algām būs? Tāpat 1pret 1. Gan jau, ka valsts vēlēsies iedzīvoties, un uzņēmeji, darba devēji, labprāt ieturēs kurasu 1 pret 1.
borcinsh
b
te butu labak pateikt : komunisti no zzs grib rosinat to referendumu ! un vispar ta zzs shodien ir 100% kopija kremljas-"jedinaja rossija" ( abiem sen jau jasezh cietamaa par valsts izzagshanu un ir gan ko zaudet shaja dzive !)
hmm
h
Parastais komuniustu paņēmiens: jo sliktāk Latvijai, jo labāk mums! Vai vienkārši sīka atriebe par Judina virzītajiem grozījumiem?
Ivars Graudums
I
Vai Eiro ieveshana saimnieciibai paliidzeetu, to speej noveerteet tikai banku specialisti. Referendums buutu lieka nauda teereeshana. Politiski Eiro ieveshana Latviju sargaatu no austrumu "matushkas" uzbaaziibas.
Greex
G
Kāpēc nav pieminets, ka eiro ieviešanas gadījumā Latvijai jāmaksā Eiropas stabilitātes mehānismā apm 28 milj latu gadā.
Papa Karlo
P
.............................. Un kā EIPO to izmainīs ? No kurienes radīsies vairāk nauda?
  • 2
  • 0
...........................
.
Tu vispār kaut mazlietiņ apjēdz kādus miljardus izmaksājis poltmafijas mākslīgi uzturētais bezsegumam Lats un ar tā palīdzību pārtreknējušais parazītu slānis. Apskaties kāda visapkārt ir tautas nabadzība ES dačakarētākajā un izrītākajā parazītu inkubatorā.
  • 2
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar mazāku pensiju

Vairāki faktori ilgtermiņā negatīvi ietekmē sieviešu pensijas apjomu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas