Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

ZZS izvērtēs piedāvājumu deleģēt Dūklavu valdībā, vēlas būt pilntiesīga koalīcijas partnere

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nu ja
n
ka ta kartigi pie siles paedas ta jau akal daudz padaras
Tiešām apbrīnojami!
T
Ar sētas mietu visi padzen, bet ZZS, noskurinājusies, IT KĀ NEKAS NEBŪTU BIJIS (!!!), atkal "lien" valdībā...Vēl šorīt LIELAIS speciālists :Lembergs "gudri" sprieda un mācīja. kurš ir labais, kurš sliktais )pret Lembergu!!!)...MURGS !!! Brigmanis kā jau to laiku komunists nezin ne kauna, ne goda, ka tikai postenis ar naudu!
viss skaidrs
v
pec ta ka shitas drausmigas partijas sevi ir paradijushas,latvieshi turpmak balsovienigi tikai par VL!,kas no valsts izlaupitajiem drizuma piedzis vairakus LV gada budzhetus..
anglosaxis
a
Bļāvām - gribam pārmaiņas. Kad nonācām pie pārmaiņām - šis variants ir slikts un tas variants ir slikts. Un esam turpat, kur tad, kad bļāvām, ka gribam pārmaiņas. Tagad atkal vēlēsim jaunu Saeimu, jo gribam pārmaiņas. Un, kad pēc vēlēšanām kāds sāks virzīties pārmainu virzienā, tad fiksi viņu noēdīsim un sāksim bļaut, ka gribam jaunu Saeimu, gribam pārmaiņas. Un tā bez gala...
TAS, KA VOLDIS PUBLISKI NOSODA LEMB
T
jau neozīmē, ka abi aploksnes neņem kopā..........tur darbs prokuratūrai, ne mums
VOLDIS UN ŠKELE VALSTI IEVEDA KRĪZĒ
V
PAR KO MĒS RUNĀJAM????????????????????????
Jānis no Cēsīm
J
Dūklavs valdībā bija savā vietā un daudz ko prātīgu arī izdarīja priekš Latvijas, bet politiskās intrigas,spēlēs un lobiji neļaus viņam tālāk būt par lauksaimniecības ministru. Tādēļ mēs esam kur esam dziļā bedrē sūdos līdz ausīm.
mazā Vera
m
Ja par "prātīgu izdarīšanu" var nosaukt Mežu dienesta faktisku likvidēšanu, tad paldies Dievam, ka Dūklavs maz ko izdarījis!
  • 3
  • 1
SAKĀMVĀRDS
S
ZZS PA DURVĪM DZEN ĀRĀ,PA LOGU LIEN IEKŠĀ.
iedomājieties
i
ZRP saviem deputātiem sanāksmē atņem telefonus, lai neieraksta sarunas!!!!!!!!!!!!!!!! tātad šīs sarunas ir valsts nodevība!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KAUT KAS BAISS..........................
voldis , kurš pinas ar SC
v
ēnu ekonomiku, kas Daugavpilī ir 60% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pats aploksne, kam to vajag??????????????????avinam visa nauda Latvijā izzagta, Maskavā atmazgāta...................tas ka atdod, tas pareizi, bet ne jau voldim un lillei to naudu dalīt.
es
e
ZZSir pelnījusi būt pilntiesīgs koalīcijas partneris.
vairis
v
interesants piedavajums no dombrovska- 1 ministra portfeli , ja aicinot koalicijā butu vismaz 3 jādod ja ne 4:) zēns pa leto grib iepirkties:)
zvirbulēns
z
Sorosīds! :)
  • 2
  • 2
Jupis
J
Beidzot kaut kas saprātīgs. Ir jāstrādā, nevis jāstrīdas kā bērniem smilšukastē.
:
:
Protams, ka kaut kas "saprātīgs"...Prezidents ( ZZS) velk savu partiju ( ZZS) koalīcijā par katru cenu. :))
  • 5
  • 2
Šajos apstākļos
Š
Saeimas deputātu madāti jānoliek tiem, kuri plānveidīgi izjauca izveidoto koalīciju, radīdami šaubas par tās darba spēju, un norādīdami uz citiem - ne ;īstajiem vainīgajiem- jāatkāpjas Āboltiņai,Rībenai, Reiram. Un pārējiem vienotībniekiem,kuri izjauca koalīcijas norunāto.
mežmalis
m
zatlera cīņas četri etapi: 1. cīņa pret oligarhiem un zzs 2. cīņa pret sabiedroto Vienotību mēģinot veidot koalīciju ar SC 3. cīņa pret ZRP nodevējiem 4. cīņa pašam pret sevi
pietuks
p
mjaa zatlerā pretinieki parādās aizvien tuvāk pašam...varbūt vakarā iespert lilitai!? vai tomēr paskatīties spogulī!
  • 2
  • 0
puaro
p
Ai, saulveža gaidītaji aplauzušies? Ko te cerējat, ka nedēļu pirms skaidri paredzamās nepārvēlēšanas zatleram pēkšņi pārlija apskaidrība, ka valsts ir izputinata no oligarhiem, un mēneša laikā saraujot zem sava karoga visādus ļaužus-gan izmisušos, gan savtīgu interešu vadītos, gan pilnmēness aktīvistus, nu monolītā vienībā vedīs Latviju saulītē un sevi pēc prezidenta posteņa? Partijas kā viena cilvēka projekts te jau ir bijušas vairākkārt, un parasti izputejušas ātrak/vēlak. sākot jau ar zīgeristu
  • 5
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas