Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +21 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 2. jūlijs
Lauma, Ilvars, Halina

ZZS jābūt atbildīgākai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Marta
M
Piekrītu, sevišķi par LVM. Piekrītu arī M.Zanderam, ka ZZS jābūt atbildīgai par savā aprūpē esošajām ministrijām, nevis tikai jāgaida un visu jāprasa Vienotībai, lai pēc tam varētu to kritizēt, bet paši mazgāt rokas nevainībā. Neesmu Vienotības fane, bet domāju, ka arī "glumā" ZZS nekad nevienā neradīs cieņu, drīzāk simpātiskāks būs pretinieks ar konsekventiem uzskatiem.
J
ZZS kļūst par hūtes ratiem.ZZS nedod nekādus priekšlikumus.
Tinte
T
Hūtei toč nav, tur Tev taisnība :). Bet savus atbalstītājus viņš ir pārliecinājis par pretējo: viņš ir "saimnieks" un, ja tā, tad domā par tautu, un, ja par tautu, tātad arī par valsti. Viņš ir tāds kā "saimnieciski-praktiskais patriots", ne tāds kā, piemēram, lāpneši no VL. Tā domā viņa vēlētājs.
zagļu banda
z
Vislielākā bezatbildība Latvijas Republikas priekšā ir vecāku pabaltu apgriešana, bērnu pabalsta atņemšana zīdaiņiem un bērnu pabalsta koeficienta noņemšana lielajām ģimenēm.
Vells
V
hūtei tomēr ir liela atšķirība domāšanā, ja salīdzina ar tagadējiem "vienotības" kompradoriem. varam pārmest hūtei, ka viņš sev bāž kabatā, bet viņš ir pietiekami gudrs, lai sev apakšā izveidotu pamatu, kur atsperties un šis pamats ir Ventspils pilsēta, kurai hūte ir devis daudz. jenotu kompradors par sviestmaizi visu atgrūdīs zviedru mērkaķim un laimīgi smaidīs, ka ir pakalpojis svešam kungam
otra puse
o
"vēlētāju skaits ar "patriarhāli- nacionālu-provinciālu" prāta iestatījumu" Kā reizi Hūtei nav ne smakas no nacionālas domāšanas, jo viņš nedomā par Latviju, bet gan tikai par savu un savu korišu kabatu.
Ass
A
Lembergam un Brigmanim jānes atbildība par nerentablām viņu pārstāvētām ministrijām, un tad tikai var kaut ko bilst par citiem! Tas kas notiek valsts mežos ir zem katras kritikas- bezsaimnieciskuma kalngali!
Tinte
T
Tad jau arī neliks vilties! :) Pat, ja sametīsies kopā ar SC. Jo viņiem ir viens princips pāri visiem citiem - būt pie siles par jebkuru cenu.
Lasītājs
L
Esmu izglītots, domājošs un godīgs. Par kuru partiju tad man bija jābalso? Taču ne jau par Vienotību. Ļoti apzināti nobalsoju par ZZS. Pagaidām viņi nav likuši man vilties.
rega
r
No Ventspils ostas hūti stumj ārā. Kāpēc nepārņemt valsti?
Tinte
T
Progresīvais prāta iestatījums ir izglītotais, domājošais un godīgais.
Vells
V
zanderu pazinu personīgi laikos, kad viņš ar gudru ģīmi grozījās Brīvības ielā 32. Konjunktūrists arī tad bija, tāds palicis. Parasti viņa raksteļus nelasu, nav ko ķert, bet tagad mani ieinteresēja nesen sākusies masveida akcija pret ZZS. Es nicinu šo, ja tā var saukt, partiju, tāpat kā visas citas vecās siles strēbējas, vnk "vienotība" atkal sākusi meklēt vainīgos savos grēkos un no ķēdes palaisti visi rējēji, tsk. zanders. ījabiņš jau bija, kurš nākamais?
Lasītājs
L
vēlētāju skaits ar "patriarhāli- nacionālu-provinciālu" prāta iestatījumu --- Un kāds tad ir tavs prāta iestatījums? Ja kādu skatījumu nievīgi nosodi, tad liec pretī savu - labo. Neturi sveci zem pūra un pavēsti sabiedrībai, kāds ir tas "progresīvais" prāta iestatījums.
Tinte
T
ZZS atrodas ļoti komfortablā situācijā: viņiem ir Zelta akcija jebkuras kombinācijas valdībā! Bet tā ir arī viņu lielākā problēma: jebkurš organisms vai veidojums neizbēgami degradē bezkonkurences apstākļos. Vēl jo vairāk, ja vadībā ir persona ar ļoti apšaubāmu izpratni par morāli un ētiku. Bet arī par to viņiem pagādam nav sevišķi jāsatraucas, jo nav pazīmju, ka vēlētāju skaits ar "patriarhāli- nacionālu-provinciālu" prāta iestatījumu varētu iet mazumā.
Lasītājs
L
Kādas vairs zanders kakiņas var uzrakstīt? Pārtapis par tipisku konjunktūristu, kas raksta to, ko vajag rakstīt. Vairs neatceros, kad zanderam būtu kāds ass gabals izdevies. Tāda auzu putriņa un izskatās, ka pats ar šo dietu ir ļoti pamierināts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kurzemē piekauj dzērājšoferi

Dienvidkurzemes novada Gaviezē sestdien piekauts dzērājšoferis, kurš izraisījis avāriju, kopumā policija pret dzērājšoferi sākusi trīs administratīvo pārkāpumu procesus un vienu kriminālprocesu,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas