Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

ZZS ministri tomēr mēģinās panākt atklātu valdības sēdi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
riņķī apkārt
r
Sēdei ir jābūt slēgtai. Tad tā būs pietiekoši skarba, lai pēc tās paliktu kāds grams sausā atlikuma. ZZS "savu tatas mīlestību" var nodemonstrēt citā vietā un laikā
Galants risinājums
G
Atklātība tiks panākta ierodoties uz sēdi Ādama un Ievas kostimos.
Viesulis
V
Nabaga liekulīgie hūtes marjonetes...kur viņi bija Godmaņa un Kalvīša laikā?
niknais
n
Lai šie ZZS ministrin paši pasaka, par cik samazināts viņu ministriju aparāts un cik lielu ietaupījumu naudas izteiksmē tas ir devis valsts budžetam. Skaitliskais samazinājums par 10% ir smieklīgi mazs. Cik zinu, ministrijās notiek tikai kadru pārbīdes un nosaukumu maiņas. Tik par nopietnu funkciju nodošanu privātajam sektoram neviens nedomā.
GLASNOSTJ višla vsja ???
G
"jurists 18:11 POPULISTI un Lemberga kājslauķi." - JĀ - 100 x - un tad ???????????????????????
GLASNOSTJ višla vsja ???
G
brigman ir fuiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, bet tas neko nemaina.
GLASNOSTJ višla vsja ???
G
- tas ir principa jautajums - MAV KO JĀSLĒPJ NEKO, ja NEGRIB PĒCĀK MELOT no sērijas : - .......................................................... ..........................aņuks >>> ....... zvēri sildās saulitē ..... Aiz stūra kaut kāda rūkšana, kaut kāda pīkstēšana, un izlido zaķīts - viss nosmērējies, sapinkājies, ausis saburzītas ..... un smird .... Lapsa : "Un kas Tad Tev ta gadijās ?!" ZAĶĪTS : ".....eh - ES TE ATKAL VIENAM LAUVAM PA PURNU SADEVU ......." Tusnī priecīgs ezīts no tā paša stūra ..... un bubina : " Labi, ka man tās adatas, labi, ka man tās adatas, re, ka zaķim atkal izgāja - ...... un kad tas lācis vienreiz sāks papīru līdzi nēsāt !?!..." Ja šito taisa, tad VAJAG SLĒGTU čupušanos, bet savādāk - ..... ja jau reiz ZATLERS UZSKATA, KA PUBLIKA IR TIK ĀRKĀRTĪGI STULBA, ka nevar saprast to, ko pati redz un dzird, tad neko citu arī nav pelnījusi ......................... un tad vēl jo nesmukāk ĻAUNPRĀTĪGI IZMANTOT savu DIENESTA STĀVOKLI, lai ir tai stulbajai publikai viens pats makaronus uz ausīm kārtu !!!
Karamba
K
skaidrs, ka ideāli nebūs, un tā nav nekur.Bet, tas kas šeit samudžināts pa šiem gadiem, krustu šķēŗsu, radiņš pie radiņa, draudziņš pie draudziņa, marionešu politika, aizkadra papiņi, korupcijas iestaigātās takas,.. manuprāt, faktiski vairs nav atpiņķerējams līdzšinējām pārvaldes metodēm , jeb tas prasīs tik daudz izšķiesta laika,vēl ntos aizņēmumus, ka finālā- nav saprotams kas paliks pāri no valsts.
jurists
j
POPULISTI un Lemberga kājslauķi.
Pipo
P
Būs kārtējā rakstīšana ar dakšām ūdenī. Ne valdība ne kaulu līmētājs neglābs valsti no kraha. Valsts pārvalde jāveido no jauniem, godīgiem politiķiem. Manuprāt mūsu valstij uz gadiem 15 vajadzīgs diktators, kurš celtu Latvijas prestižu pasaules acīs.
RUNCIS ,KURU VISI ZIN!!!
R
kas pa štellēm , ja tikai slēgtas sēdes, tad nav ko valdībā darīt ,ja baidas ko runāt
Ausma
A
Ja ZZS vēlas atklātu sēdi tad tas ir kārtējais brigmaņa populissms. Koķe atkal vāvuļos par izglītības sistēmas grūtajām reformā, kras viņa nav spējusi gadiem veikt. Augulis atkal ņemsies ar sociāliem pabalstiem un pensijām krājot punktus. Kā nesen teica Brigmanis: "Esmu cilvēks, kas iet uz kompromisiem, bet redzu, ka tā līniju novilkšana bieži vien atstāj ļoti šauras manevra iespējas situācijās, kad tu saproti, ka nav izejas." .
eks
e
Kas nāks vietā, no kurienes piedāvājat eksportēt kas visu darīs ideāli. Kāda sabiedrība tāda pārvalde kas nāk no viņas vidus!
Bet
B
JL nav labējā partija, cik zinu, vārds" Labējā" tika izņemts no viņu programmas! Tas nu tā! Piekrītu, ka labējā un vecā koalīcija metīs sprunguļus JL riteņos. To cītīgi dara Veselības ministrs Eglītis. Nu nemaz šis kungs netaisās likvidēt Ntās Veselības ministrijas āģentūras ap 1400 cilvēku, bet gaudo, ka slimajiem atņems operāciju iespējas un citas ar ārstēšanos saistītos līdzekļus! bet tas jau ir tēpistu garā- demogoģija, bezdarbība, sabotāža un ļaunprātība, jo Veselības nozare kā nav sakārtota tā nav vēl joprojām!
Karamba
K
nav sevišķas ticības, ka JL valdībai kaut kas izdosies. Blakus ķebļos turpina sēdēt vecie mūļi ar piguci kabatā, ierēdniecības krējums arī tas pats. Muļļās, pētīs, melos, un tik gaidīs kā atkal kādi " biogāzi" nokruķīt. Jo nav jau siem cita iemesla būt politikā kā turpināt baroties no nodokļu naudas. Drīzak derētu ieviest arkartas stāvokli, izmēzt tos staļļus pa nopietnam un sakt celt valsti no jauna,18 gadus norakstot mācību maizei.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas