Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

ZZS par konsolidāciju varētu runāt ar TB/LNNK un Visu Latvijai!

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mnvg
m
mhg
Uģis
U
Nākamie autsaideri konsolidējas. Nu ko, lai veicas! Paketē būs vieglāk no viņiem atkratīties!
Igo
I
ZZS par konsolidāciju varētu runāt ar TB/LNNK un Visu Latvijai! *************** ZZS -- ar dievu Saeima... ************* Starp citu, godātie un cienītās, Dobelis atbraucot uz Latgali gaužām labi runā krievisi. Tas kurš varētu mācīt latviski runāt kartupeļus ir Tabūns
Upīte
U
Nedariet to! LLNK ir īstie nodevēji un blefotāji . Neticiet viņiem ! Viens pats Dobelis vien ko nozīmē , bļauris un āksts Kā viņš vadija :Ķēķa komisijas sēdes . Neticu vairs tai latviskajai partijai !G alīgi garām ,ja Visu L atvijai apvienosies ar tik nenopietnu partiju .To ka LLNK, visus šos gadus bija valdībā un absolūti neko nedarija un nepretojās valdošajai koolīcijai , redzot uz kurieni viņi mūs velk ,bet visam piekrīta . Tāpēc esam šai partijai vīlušies . Un tagad ,lai savāktu 5% vēlētāju balsis ,šie makšķerēs no ciām partijām . Nepiekrītiet šaj apvienošanai !!!
Aleks
A
Jocīga gan tā mūsu tauta. ZZS ir visamorālākā partija no visām. Divi viņu saeimas priekšsēdētāji ar lielu negodu dabūjuši aiziet. Patreizējais saeimas priekšsēdētājs savā augstprātībā spēj tikai nekompetenti bļaustīties, ka nekādi prezidenti te nepieprasīs, lai saeimas deputāti beigtu muļķīgi rosīties un beidzot sāktu strādāt. ZZS priekšgalā ir smagos noziegumos apsūdzēts cilvēks. Bet nacionālās partijas ir gatavas ar šādu partiju draudzēties.
ha1
h
Par ZZS visu izsaka tas, ka premjera kandidāts ir ventspilnieks. Ar to varam viņus apsveikt. Pārējās partijas varēs ietaupīt un nebūs speciāli jāaģitē pret viņu. Nav brīnums, ka TB ar viņiem koķetē - tāds ar tādu saprotas.
AD
A
...saka A.Brigmanis. Pēc viņa domām, vispirms jāsaiet kopā tām partijām, kas pirms tam ir viena no otras izšķīrušās ... Tautas partijai ar "Sabiedrību citai politikai", jo arī tām ir vienas saknes. ==================================================== =========== ??? Kā to saprast?
Karamba
K
Nu kādas problēmas " labējiem" vienoties? Atveram vēl pāris ministrijas, ducīti aģentūru,.saeimas spīkeram , komisiju vadītājiem,u.c. pa 5-6 biedriem vismaz., valdes un padomes loģiski atjaunojam, kur vēl ir- paplašinam. Sadalam " ietekmes lauciņus" un strādājam tautas labā,viss taču tik vienkārši!. :)
hmm
h
Nu gan sanāks kaut kas apšaubāms... oligarha un kolhozu priekšsēdētāju partija + neizdevušos nacionālistu partija + ideālistisko jauniešu partija Blēži izmantos jauniešus un pēc dažiem gadiem izmetīs. Vai vismaz sabojās.
Anree
A
Kur tad tebešņiku draudzība ar TP? Visur kopā, visur atbalsts, galvas māšana vienā virzienā? Sen bija laiks viņus aizslaucīt vēstures mēslainā:)
Anree
A
Kur tad palika tebešniku sirdsdraudzība ar TP? Visur kopā, visur galviņas klana, kas tad nu? Baidās, ka aizslaucīs mēslainā, kā savulaik LC?Beidzot tauta būtu jāmostās un jāaizslauka visi idiņi vienā virzienā;))
Lasītājs
L
Ak šie vecie stagnāti ! Vai nebūtu laiks aiziet no skatuves ar godu ?
Latvis
L
Lai sokas!
ZBL
Z
Sauksies Lembergam un Baķkam.
AG fans
A
Kārtējais pierādījums, ka VL negrib ar esošo sistēmu cīnīties, viņi grib tajā piedalīties un škrobe šiem vien par to, ka ir pārāk neaptēsti, lai turētu līdzi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas