Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

ZZS pirms vēlēšanām iesniedz likumprojektu, lai šogad indeksētu pensijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Populistam Brigmanim
P
Vajadzēja vispirms iesniegt likumprojektu, ka nedrīkst staigāt apkārt ar skaidru naudu pildītu koferīti traktora pirkšanai! Citadi puikas no ZZS to nezinās!
Ha
H
Pensijas indeksācijas koeficienti ir ļoti problemātiski - mazajām pensijām ieguvums ļoti mazs, lielajām pensijām - liels. Brigmaņa kungs šoreiz izpalīdzēs tikai lielo pensiju saņēmējiem.
Skaidrīte
S
Smieklīgi... starpiba no o,01 līdz o,o6...:(
borcinsh
b
vai shis komunists rupejas par berzina un citiem lrkp-vdk biedru? un nezinams vel - brigmanis ir populists...
....
.
ZZS Barča taču varonīgi Liepājas Metalurgu caur Saeimu izspieda, tad jau viss kārtībā, viņa samaksās to no savas kabatas, un pensionāriem paliks nauda. Ja nav, tad lai Lembergs iedod, kā nekā Barča un šis tips no viņējā klana.
>nacikiem
&
Jābūt "kādaj" saprasmei par Latviju un latviešu valodu!
cimde
c
Loti ceru,k apar so kretinu Birgmani un debilo ZZS zaglu bandu neviens normals latvietis nebalsos. ZZS un zalie it tie pasi komunisti, laundari pret Latvijas valsti un latvieus tautu, Vajag tikai atcereties ka idiots J.Kinna no ZZS izvaroja Latvijas laukus, iznicinaja Latviajs lauksaimniecibu, bet nu sis idiots ganas pa Alpu kalniem, jo tur ir svaigs gais un tiriba, tur ir kartiba, atskiriba no Latvijas
Solītāj
S
Brigmani, kāpēc izgāzi komunisma celtniecību padlatvijā?
NACIKI
N
Mēs Ventiņos balsosim par Lembergu,bet Rīgā par Ušakovu.Jābūt kārtībaj un pārmaiņām valstī,kura ir novest līdz tādaj nabadzībai un haosam.Neklausieties tās muļķības par valodām,krieviem,latviešiem.Visi ,kas dzīvo šajā valstī ir jāceļ viņas labklājība.
NACIKI
N
Mēs Ventiņos balsosim par Lembergu,bet Rīgā par Ušakovu.Jābūt kārtībaj un pārmaiņām valstī,kura ir novest līdz tādaj nabadzībai un haosam.Neklausieties tās muļķības par valodām,krieviem,latviešiem.Visi ,kas dzīvo šajā valstī ir jāceļ viņas labklājība.
hmm...
h
Nedomāju gan, ka visi Ventiņos ir slimi...vismaz mani radiņi tur domā savādāk...
  • 7
  • 0
???
?
Un kaapeec taads solis, dazhas dienas pirms pashvaldiibu veeleeshanaam?
???
?
to ??? Tas duraks apjuks, kad ieraudziis 2 sarakstus, viena vietaa, Zaljos atseviskji no Zemniekiem:)
  • 2
  • 0
to ???
t
Gan jau kāds duraks uzķersies!
  • 5
  • 0
hihinošajam
h
Tu un tavs Zaharins jau gribētu, lai valdība pieņemtu sasteigtus lēmumus un pēc tam jums maksātu kompensācijas, bet TĀ NENOTIKS!
  • 8
  • 2
Hi hi...
H
Tāpēc ka, Ultimāts Liepājas metalurga trim vecajiem akcionāriem līdz 31. maijam (dienu pirms pašvaldību vēlēšanām) ieguldīt pa 10 miljoniem latu, lai gan Prudentia slepenajā ziņojumā valdībai atzīts, ka divi no tiem to neplāno darīt, uzskatāms par apzinātu laika novilcināšanu, lai nodokļu maksātājiem nepopulāro lēmumu atliktu uz pēcvēlēšanu rītu. To, ka tas ir politiski, ārpus valdības sēžu zāles pieņemts lēmums novilcināt laiku, Pietiek atzina vairāki avoti valdībā, un to netieši apstiprina arī konfidenciālie rīcības scenāriji, kurus otrdien valdībai prezentēja Prudentia un apstiprināšanai virzīja Ekonomikas ministrija.
  • 3
  • 4
Ārturs M.
Ā
Vēlēšanās balsosim tikai par tiem, kuri balsos PAR pensiju indeksāciju.
:)
:
Pierādīsi savu dumjību.:))))
  • 3
  • 0
Hi hi... redz kur šo naudu iegrūdīs
H
Ekonomikas ministra Daniela Pavļuta (Reformu partija) un valdības algotā konsultanta Prudentia vadītāja Kārļa Krastiņa otrdien publiski apgalvotais, ka valdība cer uz Liepājas metalurga esošo akcionāru naudas ieguldījumiem, neatbilst valdības slēgtajā sēdē vakar faktiski apspriestajam, liecina Pietiek rīcībā esošie dokumenti un vairāku oficiālu valdības avotu teiktais par diskusijas gaitu. Slēgtajā valdības sēdē izvēršoties ilgām diskusijām, vai valstij glābt Liepājas metalurgu, kas Prudentia piedāvātajā scenārijā valsts budžetam izmaksās desmitiem miljonu latu, kā pretarguments izvirzīti Prudentia aprēķini, ka, pieļaujot uzņēmuma maksātnespēju, valsts tiešie un netiešie zaudējumi tuvāko trīs gadu laikā varētu sasniegt 253,9 miljonus latu, liecina vairāku sēdes dalībnieku atstāstītais un Pietiek rīcībā esošie konfidenciālie dokumenti.Turpretī Prudentia valdībai rekomendētais variants, kad tiek sākts tiesiskās aizsardzības process un valsts sedz Liepājas metalurga kredītu plus iegulda tā darbībai sākotnēji nepieciešamos brīvos līdzekļus, valstij izmaksātu "lētāk" - 70,3 miljonus latu. Ticamākais Liepājas metalurga krīzes attīstības scenārijs, ko valdība otrdien apspriedusi aiz slēgtām durvīm, ir, ka valsts Finanšu ministrijas personā priekšlaikus no budžeta līdzekļiem atmaksā uzņēmuma 51,7 miljonu latu lielo valsts garantēto kredītu itāļu Unicredit bankai, kopā ar valsts uzņēmumu Latvenergo un valstij piederošo Citadele banka kļūstot par metālapstrādes milža īpašniekiem, kas nozīmē arī miljonu latu brīvas naudas papildus ieguldīšanu uzņēmuma apgrozāmajā kapitālā. Ja var ticēt Prudentia aplēsēm, runa pagaidām ir par 18,6 miljoniem latu, kas valstij būtu jāiemaksā uzņēmumā, bet jau otrdien vairāki ministri valdības sēdē uzdevuši kritiskus jautājumus, prasot prognozes, cik miljonus nāksies ieguldīt turpmākajos mēnešos, uz ko skaidra atbilde no Prudentia neesot saņemta. Ultimāts Liepājas metalurga trim vecajiem akcionāriem līdz 31. maijam (dienu pirms pašvaldību vēlēšanām) ieguldīt pa 10 miljoniem latu, lai gan Prudentia slepenajā ziņojumā valdībai atzīts, ka divi no tiem to neplāno darīt, uzskatāms par apzinātu laika novilcināšanu, lai nodokļu maksātājiem nepopulāro lēmumu atliktu uz pēcvēlēšanu rītu. To, ka tas ir politiski, ārpus valdības sēžu zāles pieņemts lēmums novilcināt laiku, Pietiek atzina vairāki avoti valdībā, un to netieši apstiprina arī konfidenciālie rīcības scenāriji, kurus otrdien valdībai prezentēja Prudentia un apstiprināšanai virzīja Ekonomikas ministrija.
  • 3
  • 5
politologs
p
Komunistiskās partijas veterāni Brigmanis un Hūte labi zina, kā apmuļķot vēlētājus, it īpaši tos dumjākos, par ko Sestdienas intervijā runāja Alvis Hermanis. Ar tukšiem un skanīgiem solījumiem! Lieliski, kungi! Kompartijas rūdījums dara Zaļos Stiprus :))
Populisma augstākā pilotāža
P
Tak viņi var iesniegt pat piena upju un ķīseļa krastu projektu - viņiem ta kas? Nauda tam visam nebūs jāsakasa, lai Dombrovskis gādā.
Vārds
V
Viņa partijas biedrenei Barčai, kas vadīja Saeimas pieprasījumu pēc LM garantijas, noteikti ir, kā tautas pārstāce pirms kaut ko tādu uzgrūst nodokļu maksātajiem, noteikti bija aprēķinājusi, ka kumodē vai pie vadoņā Lemberga tāds naudas apjoms viegli pieejams.
  • 4
  • 1
:)
:
Solīt ir viegli ja pašam nav jādomā kur ņemt naudu. :))))
  • 7
  • 1
Populists Brigmanis
P
grib balsis iegūt vēl pēdējā brīdī. Lai Lembergs no saviem miljoniem atmet, kāpēc nē? Balso kopā ar SC, ko ZZS grib Latvijā ieviest? Cilvēki, padomājiet vispirms, lai noticētu šiem pensionāru labvēļiem.
Hi hi...toties zagļi no V+RP pensio
H
Ticamākais Liepājas metalurga krīzes attīstības scenārijs, ko valdība otrdien apspriedusi aiz slēgtām durvīm, ir, ka valsts Finanšu ministrijas personā priekšlaikus no budžeta līdzekļiem atmaksā uzņēmuma 51,7 miljonu latu lielo valsts garantēto kredītu itāļu Unicredit bankai, kopā ar valsts uzņēmumu Latvenergo un valstij piederošo Citadele banka kļūstot par metālapstrādes milža īpašniekiem, kas nozīmē arī miljonu latu brīvas naudas papildus ieguldīšanu uzņēmuma apgrozāmajā kapitālā. Ja var ticēt Prudentia aplēsēm, runa pagaidām ir par 18,6 miljoniem latu, kas valstij būtu jāiemaksā uzņēmumā, bet jau otrdien vairāki ministri valdības sēdē uzdevuši kritiskus jautājumus, prasot prognozes, cik miljonus nāksies ieguldīt turpmākajos mēnešos, uz ko skaidra atbilde no Prudentia neesot saņemta.
  • 6
  • 4
to Īpaši from Bomzis Vamzis
t
ZZS ar spēcīgu elektorātu laukos bučosies ar SC. Tas būtu ZZS harakiri - tieši tāds pats kā Rīgā sagaida Vilku jēra ādā - Reformu partiju par mēģinājumu uzsākt kazačoku ar SC divus gadus atpakaļ pēc Saeimas vēlēšanām. Ar reformistiem un šleseristiem Rīgā ir pielikts punkts.
  • 9
  • 2
Īpaši
Ī
jāpadomā rīdziniekiem - balsojot par zemniekiem vai zaļajiem, jūs faktiski balsojat par SC. Vai bērni un mazbērni par šādu izvēli vēlāk nemaksās bargu cenu?
  • 11
  • 5

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas