Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

ZZS premjera amata kandidātu nevirzīs un valdības veidošanu iesaka uzticēt Jānim Reiram

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
...
.
Kučinskis Reirs Dūklavs ou Gerhards... garām
rekur
r
Visa politiskā virtuve vārās aizkulisēs. Vienmēr ir dažas "mazas lietiņas" par, kurām zin 3-4 cilvēki, bet plašai sabiedrībai par to nekas nav jāzin. Bet šīs "mazās lietiņas" izšķir visu. Tādu latvieši paši sev radijuši politisko sistēmu un pie tās dzelžaini turās.
opis<Sandrim>
o
Bardaks valstī beigsies tad,kad beiksies bardaks valdībā
Sandris
S
IELIECIET LEMBERGU UN miers! p.s. Bardakam jābeidzas
Sandris
S
IELIECIET LEMBERGU UN miers! p.s. Bardakam jābeidzas
opis<Knābējam>
o
Tad labāk liksim Andri par premjeru.Gudrs nav,ar galviņu un kājām pašvaki
lasītāja
l
Izskatās , ka Brigmanis gaisu jauc ar saviem ieteikumiem , Te iesaka Pabriku , te atkal iesaka tikai vienu kandidatu Pabriku ! Tad labāk būtu paklusējis ! Gudrinieks !
12.12.2013
1
Reiris bija tas kas balsoja pret Zatlera kanditatūru aizlkāti, lai gan Vienotības kopējais lēmums bija atbalstīt Zatlera kanditatūru.Tas jāsaprot kā interesēs darbojas Reiris.Tādēļ ZZS to grib par premjeru.
jā gan
j
Satikās divi komunisti un nosprieda: "Uztaisīsim ķekatu spēli "premjerministrs"līdz 7. janvārim!"
Ni un ni !
N
Pabriks neder ! Viņš vēl nav godīgi strādjis, lai nodrošinātu līdzvērtigu pensiju A.B.,nav uzbūvējis "rančo" (kaut vai Zvārdē), nav sapircies citus īpašumus, viņam nav jauna sieviņa utt. A.B. taču ir teicis, ka nabagi nevar valdīt valsti. Kam nav naudas, tas lai kaunās, ieķerties pat reņģej žaunās !
Žetons -
Ž
rotāts ar biedrs A.B. sirpi un āmuru!
  • 2
  • 0
tā gan
t
izskatās, ka Augusts ir Bērziņa "labā roka"-- gudrais padomdevējs. Visa tā ņemšanā ap min. pr. kā rotaļa: Kas dārzā, kas dārzā......ložņā , bitīt.....
Poļigraf Poļigrafovič
P
boļševiki ar savu čekas ruudiijumu nemaz nav muļķi , iipaši puzes ķeizars ir ar ķeerienu , jau pietiekami gaisu maitaajis valsts politiskajaa gaisotnee , ne bez iemesla nestum savas kabatas partijas kandidaatu, protams premjera kreeslaa jaaiestumj sveejais , taadu jau var atrast jebkuraa partijaa , kuri devuši zveerestu komoonisma celtnieciibai
Cik dzirdēju trolejbusā -
C
reiz prezidentu KPSS rindās un LPSR ministra vietnieka amatā ielikuši ārzemju izlūkdienesti - lai viņš grautu okupantu varu no iekšpuses, cīnoties par neatkarīgu Latviju KPSS rindās!
  • 5
  • 0
Psihologs
P
Īstais iemesls, kāpēc Prezidents negrib Pabriku ir tas, ka Pabriks padaudz norādīja uz Krievijas agresivitāti. Iespējams, tas ļoti nepatika Lembergam.
Vieniba nakotnei
V
Loti ceru, ka Latvija ir beidzies tas laika posms, mera laiki kad prezidenta amata sedinati tika kretini, gadijuma cilveki Rumpis, jjo vina uzvards bija Ulmanis, Vikene, jo sis bij aKanadas lubene, Zatlers, jo sis tika zzodarza izfantazets, kad valdibu vadija zagli, banditi, blezi un neko nezinosi, neprotosi lretini godamni, gaili, birkavi, kalvisi, repses, krasti, berzini, kad par ministriem tika iecelti cilveki, kuri piedereja politisko zaglu bandam- partijam, kalnietes, riekstini, roni, berzini, veldres, slakteri, stokenbergi, pabrik, kinnas, rozes, sleseri, gegeri, demakovas, ......kuri ministru amata nodarbojas tikai un vienigi tikai ar savu privato lietu kartosanu. Loti ceru, ka Latvijas valdiba netiks ieklauti neviens no tiem, kuri ir darbojusies LC, TP, Jaunas partija, PP, PLL, ZZS zaglu bandas, jo vinu vadiba tika izlaupita Latvijas valsts, iznicinata Latvijas rupnieciba, lauksaimnieciba, aplaupita un nabadziba iegrusta latvieus tauta. Latviaj ir iazugusi jauna paudze, kura ir izglitota, kura ir atbildiga, godiga, kura velas kalpos savai tautai un valstija, atskiriba no padomju laiku aborta atleikam, kuri izlaupija latvijas valsti un apzaga latviesu tautu n to tupina darit un veido jaunas partijas, lai varetu "legali" zagt un savas kabatas pildit.
Vieniba nakotnei
V
Loti ceru, ak Latvija ir beidzies tas laika posms kad valdibu vadija zagli, banditi, blezi godamni, gaili, birkavi, kalvisi, repses, krasti, berzini, kad par ministriem tika iecelti cilveki, kuri piedereja politisko zaglu bandam- partijam, kalnietes, riekstin, roni, berzini, veldres, slakteri, stokenbergi, pabrik, sleseri, demakovas, ...... Latviaj ir iazugusi jauna paudze, kura ir izglitota, kura ir atbildiga, godiga, kura velas kalpos savai tautai un valstija, atskirib ano padomju laiku aborta atleikam, kuri izlaupija latvijas valsti un apzaga latviesu tautu n to tupina darit un veido jaunas partijas, lai varetu "legali" zagt un savas kabatas pildit.
Jūs nosaucāt tik daudzus zagļus, kr
J
ka neviļus rodas secinājums - Jūs esat vienīgais, kuram šādi netikumi nepiemīt! Ar to arī apsveicu Jūs!
  • 3
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas