Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +18 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

ZZS publiski aizrāda koalīcijas partneriem par nesaskaņotu rīcību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bubulis
b
Atradušies īstie kam teikt šādus vārdus - "Aicinām sadarbības partnerus aizmirst par savām politekonomiskajām interesēm un aizstāt tās ar kopīgu darbu Latvijas tautas un valsts labā". ZZS dēļ disproporcionāli daudz naudas aiziet uz Ventspili un smagos kriminālnoziegumos apsūdzēta cilvēka darbošanās koalīcijas darba grupā ir vienkārši šķebinoša. Šo cilvēciņu izpratnē laikam savas intereses uzdod arī par valsts interesēm.
vau
v
NATO armijas uzveicējs uzradies, va' ta' prezidentos va' kā????????????
annis
a
o,venjtspils kretīnelis ar bildē!
Juhans
J
Ic taim to čeindž ze govement.
Vai ''čeindž''
V
franču valodā?
  • 2
  • 0
Bildē virs raksta -
B
divi neatkarīgās Latvijas patrioti - LKP CK instruktors un Saldus rajona komunistu 1 sekretārs. Un pārņem neziņa - vai smieties, vai raudāt...Jo sevišķi, ja atceras paziņojumu, ka NATO ir okupanti...Klusais vājprāts.Un jautājums - cik ilgi?
Un vienam
U
no šiem ''patriotiem'' nepietika ar to, ka ir KPSS biedrs, viņš vēl devās apgūt ''zināšanas'' KPSS augstākajā partijas skolā...
  • 5
  • 0
bet bet!
b
to patiesību klārēt jau nacionāļiem ir viegli, bet lai pamēģina kaut nedaudz ticami samelot... Populisti tādi...!
K-K
K
... KAUT KA SI ZZS ARKARTIGI SARIKOTA UN TURPINOSA AZIOTAZA PAR KOALICIJAS NESASKANAM KADA IEKSEJAS SADZIVES JAUTAJUMA PRINCIPA, ATGADINA VECO ... METODOLOGIJU: UZBRUK, LAI MASKETU KADAS VITALAS KLUDAS KONSEKVENCES ! ... SOREIZ - TA IR ZZS DEPUTATU BALSU NODOSANU PRET ATKLATU VP IZVELI SAEIMA - JO LUK, TAS BEIDZOT ATKLAJ ZZS + SX + NSL NAKOTNES IECERETOS VARBUT PAT KOPIGOS NODOMUS ......
j
nu ko lai saka, bet paši jau esam savēlējuši kā iepriekš minēts " promaskaviski pabiras" . Nesaprotu cik stulbiem jābūt lai par šiem katru reizi balsotu.
Kauns jums ZZS!
K
Labāk būt paklusējuši. SC rokaspuiši.
latviete
l
Ir apnicis skatīties un klausītos šo partiju cīņās, jo vairāk nekas neeksistē kā tikai kā tikt pie lielāka kumosa.Pirms vēlēšanām visi bija kā jēri, solīja zelta kalnus, tagad tikai kurš kuru vairāk aprunā, un vairāk samazgas var uzliet. Nesaprotu kur paliek šo cilvēku apziņa nemaz nerunājot par sirdsapziņu, mēs mazie cilvēki vairāk neko nedzirdam kā tikai vienas mahinācijas. Apriebies viss.
latviete
l
Ir apnicis skatīties un klausītos šo partiju cīņās, jo vairāk nekas neeksistē kā tikai kā tikt pie lielāka kumosa.Pirms vēlēšanām visi bija kā jēri, solīja zelta kalnus, tagad tikai kurš kuru vairāk aprunā, un vairāk samazgas var uzliet. Nesaprotu kur paliek šo cilvēku apziņa nemaz nerunājot par sirdsapziņu, mēs mazie cilvēki vairāk neko nedzirdam kā tikai vienas mahinācijas. Apriebies viss.
diemžēl
d
divi promaskaviski pabiras
gonzales
g
Kurzemes exkompartijas zieda jaunā versija - 2015
trusis nejaukais
t
divi kretiini
  • 0
  • 0
shiem l opiem vieta
s
cietuma?
  • 9
  • 1
zvirbulēns
z
Kādēļ Vienotība un NA pārkāpj līgumu, viņi darbojas kā fašistiskā Krievija?
to zvirbulēns
t
viņi darbojas kā fašistiskā Krievija? ............................................................................... Godātais zvirbulēn, tā nu gan nevajadzēja - var apvainoties biedrs Lembergs, reiz būdams izcils fašistiskās Krievijas līdzskrējējs - KPSS augstākās partijas skolas absolvents....
  • 3
  • 1
peeetijums...>Latvijas tautas un
p
hibridvalsts ar hibridpilsoniem?? LV "naturalizetie" pilsoni MASVEIDA nav spejigi sazinaties oficialaja lv valsts valoda,bet individiem bez okupantu valodas zinashanam darbu MASVEIDA atsaka,tas ir kvalificejams kaa terors pret latvieshu tautu,kuru isteno krievijas banditiskie agenti,kuri sagrabushi varu LV?
  • 8
  • 1
Čuriku Ilze
Č
Vai tad ZZS nezin, ka Vienotība, parakstot koalīcijas līgumus, tur zem galda sakrustotus pirkstiņus, kas nozīmē, ka šādi līgumi nav jāpilda. Un, ja kāds pieprasīs Vienotībai līgumus ievērot, tad tas no Vienotības puses tiks uzskatīts par ultimatoru!
  • 5
  • 10
:)
:
Divi PSKP biedri grib rīkoties kā padomju laikā runāt vienu darīt citu,tāpēc jau slepenība vajadzīga.
  • 17
  • 2
nu nu
n
būtu jau nu paklusējis par krievijas metodēm, paskaties pats uz savu zzs - tieši viņi šobrīd grib tikt pie šprices, nerunājot par to, ka viņu rindās ir virkne krievijai simpatizējošu kangaru - izbijuši komunisti un čekisti, un visa priekšgalā lembergs, kurš klaji paziņo, ka krievi ir draugi, bet nato ienaidnieki!
  • 18
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas