Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

ZZS rosina nekavējoties nosaukt premjera un smagāko nozaru ministru amatu kandidātus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
niks
n
ZZS tikai grib dalīt krēslus, ja jau tik uzstājīgi prasa. Tā ir diagnoze.
bumers
b
ZZS ir neloģiski aizsēdējušies valdībā. No šīs partijas negatīvā ir bijis pārāk daudz. Un arī šajā vasarā notiekošais parādīja, ka ZZS ir savu vēlētāju un Latvijas tautas lielākās daļas apkrāpēji. Viņi bija koalīcijā ar Vienotību un vairāk traucēja strādāt nekā palīdzēja. ZZS gāja pret tautas gribu - nebalsoja par Šlesera izdošanu, nebalsoja par atkārtotu prezidentūru Zatleram un citos būtiskos balsojumos. . ZZS dēļ pietrūka tikai nedaudzas balsis. Viņi gāja vienā solī as SC. Līdz ar to Zatlers bija spiests atlaist saeimu. Un tālāk seko ķēdes reakcija. Referendums un šīs vēlēšanas. Un tikai pateicoties dažu balsu trūkumam. Tā ir liela cūcība no ZZS puses. Cilvēki atceras kuras partijas pīkstēja , ka tā jau ir krīze un vēl referendums un jaunas vēlēšanas - cik milzīga nauda būs jāizdod, ka nevajadzētu to darīt. Bet paši SC, ZZS Šlesera un Šķēles partijas izraisīja šos neatliekamos pasākumus. Tā ir vislielākā cūcība no šo partiju puses. Tajā brīdi viņi nedomāja , kur ņemt naudas līdzekļus, ka tos protams atkal paņems nost kādai tautas daļai. Šos neliešus jau naudas trūkums neskar. Sēž saeimā, bikses deldē, kaļ shēmas un saņem pieklājīgus atalgojumus. Brīnums, ka ZZS vēl tik balsis tika šajās vēlēšanās. Tas tikai liecina , ka mūsu valstī joprojām ir politiski neizglītoti, maz spriest spējīgi cilvēki. Bet šādi ar katru gadu kļūs mazāk. Un kādreiz nākamajās vēlēšanās ZZS būs tāds pats izsaimniekotāju un dīkdieņu liktenis, kā Tautas partijai, tad vēlāk arī Šlesera partijai. ZZS ir veci , truli aizsēdējušies stagnāti. Gadu desmiti ir pierādījuši, ka viņi nav nekam derīgi. Smieklīgi ir tas ,ka viņi paveicot tomēr kādu darbiņu izkladzina pa visu Latviju. Lai tomēr kāds ierauga cik viņi ir pārpūlējušies. Tas ir līdzīgi vistai , kad tā izdēj olu. Viss ciemats lai dzird. Žēl to jauno cilvēku, kuri savas neapdomības dēļ, vai kāda apvārdoti ir stājušies šajā partijā. Partijā , kurai nav nākotnes. Neklausieties , ko ZZS pļāpā masu medijos - kas viņiem cits atliek , kā censties celt sev asti. Un Jūs visi ziniet, ka masu mediji ir gandrīz visi privātuzņēmumi. Un kas maksā , tādu stabulīti arī pūš.
stratēģis
s
Kur ta` nu brigmaņpaus tāsteidzas? Grib radit sabiedrībā iespaidu, ka viņam vēl ir teikšana... Viss beidzies!
v
v
protams ka vislielākā ieguvēja koalīcijā ar NA un ZRP varētu būt Vienotība, jo tas kopā ar NA ļautu mazināt jaunpienācēju ZRP ietekmi, savukārt ar NA aizstātu neērtos un pieredzējušos ZZS ministrus. Arī jaunpienācējiem ZRP un NA nav pieredzes un tas ļautu drošāk justies Dombrovskim, lai atkal iesēstos premjera krēslā un spēlēt noteicošo lomu. ZRP nav pieredzes un tā baidās no SC lieluma un rezultātā baidās uzņemties noteicošo lomu, tāpēc pašiem negribot iniciatīva tiks atdota Vienotībai
ggg
g
protams ka vislielākā ieguvēja koalīcijā ar NA un ZRP varētu būt Vienotība, jo tas kopā ar NA ļautu mazināt jaunpienācēju ZRP ietekmi, savukārt ar NA aizstātu neērtos un pieredzējušos ZZS ministrus. Arī jaunpienācējiem ZRP un NA nav pieredzes un tas ļautu drošāk justies Dombrovskim, lai atkal iesēstos premjera krēslā un spēlēt noteicošo lomu. ZRP nav pieredzes un tā baidās no SC lieluma un rezultātā baidās uzņemties noteicošo lomu, tāpēc grožus atdos Vienotībai
vot
v
Atkal Brigmanis māžojas.
letins
l
pareizi-zzs pieprasa-nosaukt-premjeru-tam-tiesibas-valdibu-stadit [kas var nosaukt premjeru jasasauc visi bijusie premjeri lai izlemj kuram but premjeram ja nau prezidenta kas nosauc ]
ļoti loģiska prasība
ļ
.
Pārliecība
P
Nav loģiska! Pārteicās - īstenībā šos interesē NAUDĪGĀKĀS ministrijas> :))
  • 6
  • 0
ZZS smird
Z
Šitie mauk..s kā teica Sreips galīgi bailes pazaudējuši! Šitā pļūtī kā bomžu koris! Laikam puzes punduris galīgi mieru nedod un rīda uz cilvēkiem!
ag
a
Tepat aiz stūra Beļģija jau 16. mēnesi dzīvo bez valdības pavisam, un nekas. Un tas pasaules ekonomiskās krīzes apstākļos. Varbūt arī mēs varam tāpat? Labāk vispār nekādas valdības nekā valdība kaut ar vienu SC ministru.
mazā Vera
m
Nekauņa! Pec gada ZZS darbošanās pa veselības un labklājības ministrijām Gustiņš nāk un lūdzas citām partijām redzējumu, kā tās izvedīs nozares no krīzes.
Dr.xy
D
ZZS "aizmirsa" nosaukt vienu svarigakajam ministrijam,TIESLIETU Ministriju.Lai izvairitos no soda par Valsts izzagsanu,ZZS vareja "ierosinat", ka tada Ministrija,vispar, nav vajadziga.
aptiekaars
a
Jā, svarīgāk par deokupācijas ministriju un tās ministra kandidātu varētu būt pašmāju kažokmetēju ministrija un tās kandidāts! Lūdzu nekavējoties nosaukt!
Latviete
L
Redzi, Brigmani, jūsu partija tik ļoti piestrādāja, lai Zatleru nepārvēl, tāpēc man liels prieks, ka tagad paši dabūjāt labu samaksu par saviem darbiem! Lai jums vieglas smiltis!
jyug
j
ATLAIST SAEMU! Cieti!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas