Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

ZZS sadusmo piedāvājums papildu konsolidācijas pasākumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Oho
O
Patiesībā tas ministrs maz ko jēdz ne tikai izglītības sistēmā, bet arī citās lietās. Jau trešo sasaukumu ZZS pārvaldija Izglītības un Labklājības ministrijas. Sataisīja daudz nopietnas sistēmiskas kļūdas un tagad, kad jālabo, izliekās, ka viņi ir bez vainas. Barčas kundze, Jūs tak sociālo lietu komisiju vadat arī trešo sasaukumu? Vai uzskatat sevi par tiesīgu to darīt, ja Jūsu darba rezultātā esam tur,kur esam?
super!
s
Ieradās Lembergs un izdrāza savējos ministrus un Brigmaņpapu. Tad šie arī ieprotestējās. Būtībā kusli stipendiāti ar impotentu IZM ministru priekšgalā, kurš maz ko jēdz no visas izglītības sistēmas kopumā. Sen vajadzēja noņemt budžeta vietas privātajām augstskolām un reizē arī krietni samazināt vispār. To visu par kukuļiem dala IZM ierēdņi. Kad Lembergs paņems sev kārtīgu konsultantu, kurš zin deķi?
Kaktuss
K
Bambamam,kopš kura laika lembergs ir kungs? Masu informācijas līdzekļos viņš tiek dēvēts kā smagos noziegumos apsūdzēts kleptokrāts.
vecāki
v
Līdz šim viss sociālā budžeta mazināšanas smagums ir iznests uz bērnu pleciem.
diemžēl
d
Finanšu ministrijas ierēdnīši neko labu un sakarīgu nevar sagatavot.
Bambams
B
Cik smiekligi tie Zaļie tagad te tielējas. Tas kā tiek pieņemti lēmumi Zaļo Zemnieku Savienībā vispār ir ļoti interesanti. Praktiski neviens no ZZS ministriem nav partijas valdē, ja neskaita vējoni un pēc tam ķipa brīnās, ka partijas ministri piekrituši ne tādam konsolidācijas plānam :D Lemberga kungs, kurš arī piedalījies ZZS valdes sēdē acīmredzot ir pret kaut ko iebildis. Paši ar kaut kādu plānu ZZS ir nākuši klajā, ko? Tik sēz uz savu ministriju naudas maisiem un baidās, ka kaut ko šiem atņems , vai, ka tas var radīt negatīvu tēlu pret partiju. Impotentu bars tā ZZS frakcija, kuri nekad mūžā neko nespēs reformēt, jo pārāk uztraucās par savu tēlu, kurš vienmēr būs un paliks malā stāvētāji un valžu amatu dalītāji. Trakākais ir, ka šajā Saeimā ir tik maz iespējamo koalīcijas modeļu, ka bez tiem ZZS prātvēderiem praktiski ir neiespējami izveidot kādu jēdzīgu koalīcijas modeli. Dažkārt pat škiet, ka PLL būtu labāks koalīcijas partneris, jo tur atsevišķi cilvēki nebaidās no reformu veikšanas. Publisks fuj ZZS...
jo..ho
j
un pareizi dara ka neatbalsta ..TĀDAS ''reformas''!!!..reformas nemaz nav sākušās..tādas kādām tām tiešām vajadzētu būt!!! ..bet varbūt velti tās gaidīt no ''šķērētāju vienotās grupas''???
vetis
v
ZZS vienkārši jūt,ka tālāk vairs nedrīkst. Oligarhu pakalpiņi jau ir gatavi novilkt ādu pat Latvijas vēl neadzisušajam līķim. Tajā vietā lai reanimātu Latviju un glābtu to no bioloģiskās nāves. Kanibālisms un nekrofilija.Tālāk vairs nav kur iet! Vai tiešā tie nekrofili nesaprot, ka tie zombju bari atbildēs ar to pašu.
derevnja
d
Valsts svaidas ar miljoniem pa labi un pa kreisi, ir tada sajuta ka esam naftas lielvalsts un miljonus un varam skerdet ka gribas, tiek ar verienu renovetas dargi remontetas valsts ekas, tiek buveti karakugi, VID cel jaunu pompozu eku kaut gan ap 150 valsts ekas stav tuksas, turpinam celt nelaimigo Gaismas Pili, Kina un tepat Jelgava buvejam veja trubas, Ziemelu parvadam tikai par projektu jau 6 miljoni samaksats, celam veja parkus un biogazes stacijas kas sadardzinas tautai elektribu par 40 procentiem, perkam jaunus vilcienus un ta var turpinat so sarakstu bezgaligi...........tiek skredets uz nebedu bet GLUPAJAI TAUTAI tiek skaidrots ka valsti ir krize jasledz ciet traumpunkti jamazina pensijas..
I.Gr.
I
ZZS atklaati piekopj korupciju, dala amatus saveejiem. Cik ilgi Latvijas veeleetaaju veel taadu partiju cietiis?
draugs
d
kamōn. ZZS paši nejēdz reformēt iesūnojušo izglītības sistēmu, taču, kad vienotība iesniedz priekšlikumus, tos norok. sviests ar jums, kkādi pasīvi pajoliņi, kas paši neko nedara,, bet burkšķ Brigmaņa personā.
nazis
n
Dommaaju, ka uz pavasara beigaam Brigmanis trieks Dombrovskim dunci muguraa, ZZS taa ir pierasta prakse - vinju deelj kritushas 90% no visaam valdiibaam. SC un PLL var saakt berzeet rocinjas, spiid koaliicija Veejonja vai Brigmanja premjereetaa valdiibaa.
J
ZZS ir kļuvusi ļoti pasīva. Kāpēc ZZS nepalīdz Dombrovska kungam nokārtot KNAB priekšnieka Vilnīša jautājumu. Vilnītis grauj no iekšpuses KNAB darbu, Brigmaņa kungs un citi ZZS deputāti to neredz. Kāpēc Brigmanis verdziski klanās Lemberga priekšā? Vai tauta vēlēja Lemberga kungu? ZZS slava izčākst. Ka tik ZZS nesagaida tēvzemiešu liktenis nākošajās vēlēšanās.
kurbads
k
nav jau labi, bet varbūt zzs vatretu piegriest skrūves saviem feodālajiem ipašumiem ministrijās.
He he....
H
Pareizi, kas neizdevās zzs rožukam , to pabiegs jenotīši.... he he...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas