Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

ZZS starts vēlēšanās: Atgriezties pie pārbaudītā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
£
£
Liepaaajas pusee, zocike Barca uzsaakusi organizeet anekdoshu vakarus pensionaariem !
Juhans
J
Zemnieku partija ir Kārļa Ulmaņa partija! Zaļā partija ir zaļā domāšana un Ilgtspēja! Ventspils ir Latvijas jaunais simbols!
milics
m
Vēsturiski ZZS vada LPSR CK Saldus rajona sekretārs, kurš apkaroja latviešu patriotiskos centienus būt zemes saimniekiem Latvijā un centīgi izpildīja visus Kremļa norādījumus pat pārcenšoties lojalitātē pret Maskavas politiku nacionālā jautājumā.
prognozists
p
Nez, a vispār būs kādas vēlēšanas? Citos avotos ir ziņa, ka neoficiāls avots kremlī informāciju par to, ka Krievijai zaudēja hāgas arbitrāžas tiesā 50 miljardus komentēja sekojoš: "Tas nav svarīgi, jo eiropā briest karš...." Mums par to pagaidām neviens neziņo. Šodien ES lemj par sankciju trešo fāzi jeb sektorālajām sankcijām. To sekas ir neprognozējamas. Tikmēr mēs cepamies par kaut kādiem ZZSsiem, vienotībām un SC.
he he
h
Nu gan ZZSam ir vakars klāt !! Neviena jauna seja sarakstā , visi vecie zagļi . Alkatība tik liela , ka jaunie vecos nevar nostumt no siles. ŠĪS BŪS ZZS PĒDĒJĀS VĒlĒŠANAS . Aizies pa skuju taku vecie komunisti.
naskim
n
tu nu gan esi optimists. vecajiem ir bērni un bērnu bērni, par tiem tak ar jārūpējas, jāgrābj kamēr var!
  • 3
  • 0
naskis
n
Lai ir vecās sejas, būs gana saņēmušās pa šiem gadiem - citādi nāktu jauni - tie no nulles ņemtu :D:D:D
  • 1
  • 0
Bize
B
Diezgan subjektīvi no ZZS ir vērtēt tikai Jūrmalu - paskatieties uz pārējiem Latvijas lauku novadiem, kas tikai attīstās pateicoties to vadībai, kas ir ZZS!!! UN Lembergs? ok - nav ideālākais kandidāts - bet paskatieties uz Ventspili salīdzinājumā ar citām lielākajām pilsētām - kāda sakārtotība un attīstība - no viņa tikai pamācīties!!!
Novadnieks
N
Pārējos lauku novados nav tadu vadoņu, kuri būtu radījuši jūras ostas un naftas vadus, kā to Lembergs ir izdarījis Ventspilī, bet, ja nopietni, tad derētu vairāk draudzēties ar galvu, ja iespējams.
  • 0
  • 2
interesanti
i
kuru no burvīgajiem kandidātiem zzs šoreiz liks uz autobusa pakaļas? brigmani, belēviču vai auguli? un vai arī viņus fotošopēs līdzīgus brokai, kā tas pie zaļzemniekiem ir modē?
stipendijas
s
Lemberga stipendijas katram deputātam, deputāta palīgam un viss aizies kā smērēts
O.M.©
O
;) Mediju ziņa (2009. gads): Šīs valsts "ilgtspējīgais politiķis" un saeimas "tautas kalps", politekonomisko interešu grupējuma “zaļo un zemnieku savienība” (ZZS jeb tā dēvētie “hūtes naftaspāķi”) “ilgtspējīgais partorgs” A. Brigmanis (eks-PSKP, ZZS “hūtespāķi”) esot paziņojis, ka "nesatraucas par iespējamo saeimas pirmstermiņa atlaišanu un gatavs aiziet kaut vai jau rīt, ja tiktu nekavējoši rosināta parlamenta atlaišana". "Man ir sava zemnieku saimniecība un pie saeimas krēsla nekad neesmu turējies", esot apgalvojis Brigmanis, gan uzsverot, ka "runā tikai savā, ne visu partijas biedru vārdā"... ----- "Prot 'partorgi pie SILES parīt'!... " ( O.M.© “Hroniskais pjedestāls” - 24.01.2009., Nr.5. ) . "Kā "partorgs" ('ilgtspējīgais') saku: Var, 'biedri', "iekārt skapī fraku", Un "nosviest mandātu uz galda" ~ Nav starpības, kas "valstī" valda: . Gan jau (pēc brīža) atradīšu, Kam ATKAL... '(ķēķī) ielīdīšu', Ar zaļām ziepēm 'iesmērējies', Un Hūtes 'piķi sadiņģējies'... . Jo - VISĀM varām kalpot māku: Kā 'komuņagu' laikos sāku, Tā - turpinu (šai "valstī") darīt: Prot 'partorgi pie SILES parīt'!..." ===== oriģinālversija = "O.M.© blogā": http://ontuns-m.blogs.lv/?p=8349 u.c. MUĻĶU Zeme "latv(ĀN)ija", XXI gadsimts.
redz!
r
ZZS cieši turas pie naudas āderes, tur viss noslēpums!
laiks jaunai paaudzei
l
-- nevis veciem, diskreditētiem komūnistiem un oligarhiem.
broka
b
Un kur tad ir tā jaunā paaudze?
  • 4
  • 1
vai ne?
v
Tieši tā, nav zināms, kādu iespaidu būs atstājis ZZS savdabīgais starts Eiropas Parlamenta vēlēšanās un Lemberga izlēcieni PBK, NATO nosaucot par okupantiem.
Kārklu vācietis
K
Nu cik var atkārtoties.Soross neuzpērk,viņš izsniedz grantus.Tāda ir amīšu taktika,tiek dots uzdevums,pēc tā izpildes saņem apsolīto.Īpaši uzticamiem varbūt tiek kaut kas avansā.
  • 0
  • 0
Madam Gribule
M
piekrītu biedram Aivaram! visi kopā uz gaišo nākotni! nost ar Sorosu!
  • 6
  • 1
Aivars.
A
Jau KPSS Augstākajā partijas skolā mani iemācīja runāt tikai taisnību un būt godīgam - kā tas pienākas īstenam komunistam! Un Tu esi Sorosa uzpirkts - lai nomelnotu mani, komunisma cēlāju!
  • 5
  • 0
''Atgriezties pie pārbaudītā'' -
&
Izcila doma - tautai gavilējot, biedrs Brigmanis atgriežas Saldus rajona komunistu 1 sekretāra amatā - lai sargātu Kalpaka pieminekli no apgānīšanas...
tieši tā
t
un ostas lutausis atsāk vadāt koferīšus ar naudu no ventspils uz rīgu - tagad ar divriteni, jo domāsim zaļi!
  • 6
  • 0
sarkanais metalurgs
s
lembe pirmais , brigmanis izkaartne , dajoiš straņe ugļa , melkovo , no daxu*a...
no malas
n
cik esmu novērojis, tad ZZS varētu but problēma ar gados jaunāku vēlētāju piesaistīšanu. kaut gan, it kā, šo piesaistīšanas lomu varētu pildīt Zaļie ar savām aktivitātēm, tomēr liekas, ka partija kopumā asociējas ar vecākiem un nopietnākiem vīriem ...
man domāt
m
ka vecāki un nopietnāki vīri prot labāk un nopietnāk zagt, pieredze kā nekā jau gadiem atstrādāta.
  • 3
  • 0
:):):)
:
Vai "vecāki un nopietnāki" vīri ir tas pats, kas gudri un atbildīgi vīri, vai arī tas norāda uz zināmu vecuma marasmu?
  • 3
  • 0
Aivars
A
piekrītu, jums, biedri/ene, mūsu partija ir nopietnu vīru sabiedrība - vairums ir bijušie Komunistiskās partijas biedri, daži pat absolvējuši augstāko partijas skolu tāpat kā es!
  • 11
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas