Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

ZZS turpina mainīt uzņēmumu valdes

Satiksmes ministrs Uldis Augulis turpina veikt izmaiņas lielāko valsts uzņēmumu valdēs. Piektdien VAS Latvijas dzelzceļš (LDz) un VAS Starptautiskā lidosta Rīga valdēs apstiprināti jauni valdes locekļi.

Latvijas dzelzceļā no valdes locekļa amata atsaukts Edvīns Kočāns, bet viņa vietā iecelts Edvīns Bērziņš. Savukārt starptautiskās lidostas Rīga vadībā kā jaunu valdes locekli apstiprināja ZZS pārstāvi Ilonu Līci. I.Eida skaidroja, ka šāds lēmums pieņemts, lai uzlabotu lidostas Rīga uzņēmuma saimniecisko darbību.

Jau ziņots, ka pērn 15.decembrī tika apstiprināti Arnis Luhse (valdes priekšsēdētāja amatā), Aldis Mūrnieks, Andis Damlics un Verners Lūsis.

Edvīns Kočāns bijis AS Latvijas Kuģniecība valdes loceklis, iepriekš vadījis Juridisko dienestu, strādājis arī kā SIA Lattelecom juriskonsults. E.Bērziņa pienākumi Latvijas dzelzceļā būs saistīti ar juridisko jautājumu risināšanu, kā arī ar nekustamo īpašumu efektīvu apsaimniekošanu.

I.Līcei ieņēmusi vairākus vadošus amatus - bijusi premjera padomniece, iekšlietu ministra biroja vadītāja, VAS Latvijas Gaisa satiksme padomes locekle, SIA Projektu konsultāciju tehnoloģijas valdes priekšsēdētāja u.c. Pašlaik ir arī Ekonomikas un Kultūras augstskolas lektore.

Jauniecelto valdes locekļu pilnvaras stāsies spēkā no šā gada 15.janvāra.

Jau ziņots, ka pēdējā mēneša satiksmes ministrs Uldis Augulis (ZZS) nomainījis valdes locekļus un ministra pārstāvjus deviņos uzņēmumos. Šobrīd visas pazīmes liecina, ka ZZS veido savu „astoņkāji”.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas