Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

ZZS vērtēs Bērziņa virzīšanu Valsts prezidenta amatam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pelēkais Vilks
P
Izskatās, ka Āža Dienā sāk lietot politiskos filtrus attiecībā uz bri(h)maņiem.
Pelēkais Vilks
P
ZZS vērtēs Bērziņa virzīšanu Valsts prezidenta amatam =========== Padumjo zistēmas "izselekcionētajiem vidējiem latviešiem" - tulpju audzētājiem, jebkuras sistēmas vai kārtības puslepniem piesmējējiem, nodokļu nemaksātājiem, intrigantiem un sīkiem nodevējem - nevajag ne knābi, ne saeimu, ne konstitūciju, ne tautas skaitītājus, ne prezidentšus.. Viņiem vajag savus atspulgus - melīgo lemburģi un brihmani, intriganti solvitu, šizo-ļeščinski, veiklo šķieli, lecīgās mafkas - stendzi, jurģi, mārci u.c. brigādistus - normālai valstij nepieņemamas sabiedrības pabiras..
pilnīgi garām
p
Atkal jau šausmīga kauns par savu valsti! Liekas neiespējami noticēt ,ka tā un tādu prezidenta kandisdātu vispar var izvirzīt.
Ko
K
tas Bērzīņš tur spiežas iekšā?
Troll
T
Sudraba & Lembergs - labākais variants, ja domājam par valsti. Sudraba stāv galvastiesu pāri abiem pašlaik zināmajiem - Zatleram un Bērziņam. Zatlers tā arī nav spējis sakārtot pat solītās aplokšņu naudaslietas medicīnā, bet Bērziņam vilksies līdzi būšana Valmieras grupējumā un kopā ar Šķēli. Sudrabai nav skelets skapī, nav ne ģimene, ne kaķi, ne suņi (pilsētas dzīvoklī!), tāpēc viņa varēs veltīt visus savus spēkus Latvijai. Bet Lembis kā premjers būs labs saimnieks, un nav pierādīti viņam pierakstītie grēki (tas bija sen, un tā nav taisnība!).
Oskars
O
NEDER tas ir manas Latvijas IZSAIMNIEKOTĀJS !!!!!!! PREZIDENTEI jābūt Vairai .
Berta
B
Latvija kārtējo reizi tiek izlikta starptautiskai apsmiešanai. Nožēlojami.
archivārs
a
Ja tauta uztic lembergam (bez personas koda) šeftēt par dārznieku,ar to jāsamierinās. Ja tauta uztic lembergam (bez personas koda) iecelt bērziņu par prezidentu,ar to jāsamierinās. Bet vai tāpēc naftas "zemniekiem" obligāti jāspēlē teātris?
Nomenklatūristiem
N
Nomenklatūristi sasaucamies! Neaizmirstam savu svēto solijumu! Mums ir bijis atļauts kļūt par miljonāriem, bet no mums vēl prasa vienu... atgūt šo zemi NVS godam un slavai! Mums vēl ir ko darīt un mūsu jaunie vadoņi būs atkal priekšgalā!
Gunars
G
Seit vajadzetu tautai, patriotiskiem spekiem kategoriski pieprasit Lembergam partraukt sis aktivitates. Pat ja seit ir tikai prasta Lemberga santaza apmaina pret balsim Zatleram dabut piemeram gazes terminali Ventspili, tas ir pari meram! tas ir nonsenss! un situacija kad noziegumos apsudzeta persona kopa ar moskaliem var parnemt varu jebkura bridi tas ir absurds! murgs!
ja
j
Ja tauta RIITnebuus ielaas, LV driiz buus atpakalj zem krievu zaabaka. Ja Lembim vajadzees izsprukt no Eiropas tiesas, vinjsh nevilcinaasies pievienot Latviju NVS.
lapsa
l
Vai so situaciju nevajag skatit no valsts drosibas viedokla? Mes zinam ja diktatorus vadonus napoleoninus iedzen sturi vini klust neadekvati. Lembergs ar saviem 140 kriminallietam ari ir iedzits sturi. Ja Lembergs ir spejigs kopa ar Maskavas dirigeto SC ievelet prezidentu, Tad kas var traucet Maskavas cilvekiem kopa ar kriminalnoziegumos apsudzetu personu parnemt varu valsti?
x
x
Man liekas ka SARKANzemnieki vai KRIMINALzemnieki (liekas ka par ZALzemniekiem vinus vairs nevar saukt) ir parkapusi sarkano liniju. Kriminalnoziegumos apsudzeta persona kopa ar 5 kolonnu izvirza savu kanditadu Berzinu.. pagaidisim lidz otrdienai vai zemniekiem dusa pietiks, 5 kolonnai Saskanas Centram vienalga viniem uzsplaut uz Latviju..
koris
k
Bērziņš: "Brigman! Es gribu! Brigman! Es gribu!" Balss no meža: "Nu tas ir'lab, nu tas ir lab' ..!
fakti
f
Izlasiju portālā 'pietiek.com" jau piemirstus faktus no šī pakalpiņa un rokaspuiša biogrāfijas. Vājprāts!!!! Ja deputāti par tādu balsos ,tad viņi paši ir noziedznieki, tad no šīs valsts jāmūk prom!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas