Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

13 un 14 gadus veciem skolēniem piedāvā darbu vasarā

Rīgas domes Izglītības, jaunatnes un sporta departaments (IJSD) sadarbībā ar Nodarbinātības valsts aģentūru un Rīgas pašvaldības vispārizglītojošajām skolām 2008. gada jūnijā un jūlijā īstenos projektu „Skolēnu nodarbinātība vasaras brīvlaikā”, piedāvājot darbu 13 un 14 gadus veciem skolēniem, informē dome.

Skolēniem būs iespēja strādāt savā izglītības iestādē, veicot skolas apkārtnes sakopšanas, apzaļumošanas darbus vai nelielus remontdarbus skolas iekštelpās. Darbs tiks organizēts četras stundas katru darba dienu laika periodā no 2. līdz 30. jūnijam un no 1. līdz 31.jūlijam. Katrs skolēns varēs strādāt tikai vienu periodu par to saņemot darba algu, kā arī siltas pusdienas katru darba dienu.

Pieteikties darbā varēs savā izglītības iestādē pie sociālā pedagoga no 29.aprīļa līdz 16.maijam, ja šī iestādē piedalīsies šajā projektā. Ja izglītības iestāde nebūs projektā iesaistījusies, tad jaunieši pieteikumus varēs iesniegt IJSD Bērnu un jaunatnes pārvaldē pie Jaunatnes atbalsta nodaļas speciālistiem, Pulkveža Brieža ielā 18.

IJSD Bērnu un jaunatnes pārvalde līdz 21. aprīlim gaida iesniegumus no Rīgas pašvaldības vispārizglītojošajām skolām par iespējām, vēlmēm un gatavību iesaistīties projektā „Skolēnu nodarbinātība vasaras brīvlaikā”.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas