Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta
Šobrīd taksometra numura zīmju saņemšanai un apmaiņai uz vispārējās nozīmes numura zīmēm, izbeidzot transportlīdzekļa izmantošanu pasažieru komercpārvadājumos, ir atšķirīgas prasības. Ar likuma grozījumiem šo kārtību grib mainīt

Ar taksometru no lidostas – nepārmaksājot un bez stresa

Problēmas ar taksometru nozari Latvijā milzušas jau kādu laiku. Valdībā otrdien plāno skatīt Satiksmes ministrijas (SM) grozījumus Autopārvadājumu likumā, ar kuriem cer rast risinājumu taksometru nozares sakārtošanai Latvijā. Satiksmes ministrs Tālis Linkaits (JKP) publiskajā telpā taksometru darbošanos pie lidostas salīdzinājis ar deviņdesmito gadu gangsteru biznesu un cer, ka grozījumi likumā tiks pieņemti līdz 1. maijam. Izmaiņas trīs lasījumos gan vēl būs jāapstiprina Saeimā.

Top komentāri

VVZ
V
Taksometru bizness pie lidostas bija puslīdz sakārtots, bet tad nāca tiesas spriedums, kas šo biznesu noveda atpakaļ deviņdesmitajos- ar riepu duršanu, reketu, nenormālām cenām un bandītismu. Acīmredzot tiesas lēmums bija orientēts uz šādu situāciju, ar kuru jāsamierinās, jo tāda ir mūsu valsts un tāda ir tiesu vara. Tiesas spriedums ir galīgs un nepārsūdzams.
ceļinieks
c
esmu pabijis visās pasaules malās , piemēram Amērikā Sanfrancisko lidostā pieejams elektrovilciens , turpat pie lidostas , taksometrus vispār nmanīju , Riodežaneiro , pie lidostas vesela sērija sabiedriskais transports autobusi , no katra perona pa 20 min atiet. Frankfurtē pie mainas , elektrovilciens tasisni no lidostas ieved pilsētas centra , neviena taksista, Iebraucot Rīgā akurāt kā krievijā, russkij mir . Rīgu krievi padarījuši par apsmieklu pilsētas viesu acīs.
REX
R
Un kapēc gan biedram Aksenovam nebraukt atpakaļ uz savu dzimteni un tur neveidot savu takšu mafijas biznesu?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas