Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Iemīlējies puisis sola meiteni sagriezt gabalos

Otrdienas vakarā policija aizturējusi kādu 22 gadus vecu jaunieti, kurš atzinies, ka vairākas nedēļas ar īsziņām terorizējis meiteni, draudot viņu nogalināt un sagriezt gabalos. Šādi aizturētais esot rīkojies, jo bijis iemīlējies un vēlējies pievērst sev jaunietes uzmanību, portālam Diena.lv pastāstīja Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis.

Oktobra beigās kādas Āgenskalna skolas skolniece saņēma īsziņu ar draudiem, ka ar viņu notiks fiziska izrēķināšanās. Meitene nojauta, kurš viņai šo īsziņu varētu būt sūtījis, bet draudus neņēma vērā. Vairāku nedēļu garumā skolniecei turpināja pienākt draudu īsziņas. Meitene noskaidroja, ka draudīgās īsziņas sūta kāds paziņa.


Pirms divām nedēļām meitene saņēma īsziņu ar šādu tekstu: “Rīt es tevi nogalināšu, un sagriezīšu gabalos.” Meitene par notiekošo informēja savus vecākus, kuri vērsās policijā.


7.decembra pēcpusdienā tika aizturēts kāds 1988.gadā dzimis jaunietis, kurš iepriekš sodīts par laupīšanu grupā. Lai gan pagaidām nav noskaidrots vai jaunietis ir narkomāns, policijas darbiniekiem ir aizdomas, ka draudu izteicējs lieto aizliegtās vielas.


Vainīgais atzinis, ka sūtījis meitenei īsziņas, bet noliedz, ka vēlējies realizēt savus draudus.
Uzsākts  kriminālprocess pēc Krimināllikuma 132.panta - par draudiem izdarīt slepkavību un nodarīt smagus miesas bojājumus, ja ir pamats baidīties, ka šie draudi var tikt izpildīti. Jaunietim draud brīvības atņemšanas sods uz laiku līdz vienam gadam vai arests, vai piespiedu darbs, vai arī naudas sods līdz 20 minimālajām mēnešalgām (3600 latiem).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas