Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Lieldienu iešūpošanas pasākums Rīgas centrā kupli apmeklēts

Šodien Rīgas centrā, lai iešūpotu Lieldienas, piedalītos dažādos pasākumos vai vienkārši būtu klāt līksmajās aktivitātēs, bija ieradies liels skaits dažāda vecuma galvaspilsētas iedzīvotāju un viesu. 

Krāsoto olu loterijā bija piedalījušās daudzas ģimenes ar bērniem. Pasākuma laikā gados jaunākajiem ģimenes locekļiem pasākuma "moderatori" - tīģerēns un dzeltenas krāsas kostīmā ietērpies apaļīgs radījums deva iespēju izteikt savus novēlējumus klātesošajiem, gan neiztiekot bez pārpratumiem, proti, aicinot novēlēt nevis priecīgas Lieldienas, bet gan priecīgus Ziemassvētkus.

Kā novēroja aģentūra LETA, bērni naski izmantoja iespēju izšūpoties koka šūpolēs, kā arī tuvāk aplūkot no Rīgas Zooloģiskā dārza atceļojošos trušus, savukārt pieaugušos pasākuma apmeklētājus vairāk saistīja iespēja aplūkot un iegādāties tautas daiļamata meistaru darinājumus, kā arī iestiprināties Līvu laukumā izvietotajās kafejnīcās.

LETA jau ziņoja, ka šodien laikā no plkst.12 līdz 15 Līvu laukumā tika iešūpotas Lieldienas, kur bija iespējams krāsot olas, lēkt līdzi dejā pie jautras mūzikas un piedalīties krāsoto olu loterijā, kuras galvenā balva - ceļojums pa Latviju.

Dažādi Lieldienām veltīti pasākumi šodien notiek vairākās vietās Rīgā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas