Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Mainīsies satiksmes organizācija Austrumu maģistrāles posmā

Līdz ar Austrumu maģistrāles jauno pārvadu atklāšanu pār Gaujas ielu un Viestura un Meža prospektu, būtiski mainīsies satiksmes organizācija, portālu Diena.lv informēja Rīgas domes Satiksmes departamenta pārstāve Ilze Dišlere.

No ceturtdienas transporta līdzekļu vadītāji turpmāk virzienā no Brīvības ielas uz Viestura prospektu varēs ērti nokļūt pārbraucot pār jaunajiem pārvadiem.

Savukārt braucot virzienā no Tilta ielas uz Jaunciema gatvi transporta līdzekļu vadītāji aicināti braukt pa Meža prospektu un Varoņu ielas krustojumā nogriežoties pa kreisi turpināt ceļu pa jaunuzbūvēto brauktuvi.

Lai transporta līdzekļu vadītāji no Tilta ielas nokļūtu uz Brīvības gatves, turpmāk būs jānogriežas pa kreisi uz Viestura prospektu un tad jāturpina ceļš pa jaunuzbūvēto pārvadu.

Transporta līdzekļu vadītājiem jāņem vērā, ka līdz darbu pilnīgai pabeigšanai, virzienā uz Mežaparku jāizmanto līdz šim ierastie maršruti.

Austrumu maģistrāles jaunais posms sastāv no trīs daļām - Austrumu maģistrāles krustojuma ar Gaujas ielu, Viestura prospekta un Meža prospekta divu līmeņu satiksmes mezgla, kā arī šos objektus savienojošais posma.

Satiksmes departaments akcentē, ka būvdarbi Austrumu maģistrāles posmā vēl turpināsies, līdz ar to aicinām sekot līdzi ceļa zīmēm un citiem satiksmes organizācijas tehniskajiem līdzekļiem, ievērot braukšanas ātruma ierobežojumus, kā arī aicina būt saprotošiem. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas