Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

No 1. maija 24. maršruta autobusi kursēs arī pa Skanstes ielu

No 1.maija tiks mainīts 24. autobusa maršruts un turpmāk tas kursēs arī pa Skanstes ielu, kur līdz šim sabiedriskais transports nekursēja, portālu Diena.lv informēja _Rīgas satiksmes _pārstāvis Viktors Zaķis.

Attiecīgā pilsētas daļa strauji attīstās gan kā dzīvojamais rajons, gan kā darījumu centrs, kas attiecīgi palielina arī iedzīvotāju pieprasījumu pēc sabiedriskā transporta pakalpojumu nodrošināšanas šajā pilsētas daļā.

24.autobuss turpmāk kursēs pa maršrutu līdz Pulkveža Brieža ielai, tālāk pa Hanzas ielu, Skanstes ielu, Duntes ielu un tālāk pa maršrutu. Skanstes ielā tiks nodrošināta iekāpšana/ izkāpšana divās pieturvietās Arēna Rīga iela un Upes iela.

24.autobusa maršrutā tiks mainīts arī kustības saraksts brīvdienām, savukārt darba dienu sarakstos atiešanas laiki no gala pieturām paliks nemainīgi, izmaiņas skars tikai tās pieturvietas, kas atrodas starp gala pieturām. Laiks, lai nokļūtu no viena galapunkta līdz otram, ņemot veiktās izmaiņas, palielināsies tikai par trīs minūtēm. Ņemot vērā iepriekš minētās izmaiņas un to, ka 24.maršruta autobusa kustības saraksts ir saskaņots ar 2.autobusa maršruta sarakstu, no 1.maija arī 2.autobusa maršrutam būs jauns kustības saraksts darba dienām un brīvdienām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas