Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +13 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

No 1.decembra RS veiks izmaiņas sabiedriskā transporta sarakstos un pieturvietās

Rīgas satiksme no 1.decembra veiks vairākas izmaiņas sabiedriskā transporta kustību sarakstos un pieturvietās, portālu Diena.lv informēja uzņēmuma pārstāvis Viktors Zaķis.

No šā gada 1.decembra pēc skolu iniciatīvas tiks veiktas izmaiņas 16. autobusa maršruta darba dienu kustības sarakstā, lai nodrošinātu ērtu skolēnu nokļūšanu mājās pēcpusdienā pēc nodarbību beigšanās. Atbilstoši veiktajām izmainām darba dienu saraktos tiks veiktas arī nelielas izmaiņas brīvdienu kustības sarakstos.

Tāpat no 1.decembra 28.autobusu maršrutam tiks mainīts kustības saraksts, lai nodrošinātu ērtu pasažieru pārvietošanos un pārsēšanās iespējas citos transporta līdzekļos.

Vēl no 1.decembra pasažieru ērtībām Mārupes novada pašvaldība ir ierīkojusi un labiekārtojusi jaunas pieturvietas – Svētes iela, bērnudārzs Lienīte un Skultes stadions. Atbilstoši Mārupes novada iniciatīvai labiekārtot minētās pieturvietas, tiks veiktas izmaiņas 10., 25. un 43. autobusu maršruta pieturvietu izvietojumā un nosaukumos.  10. un 25. autobusu maršrutā patlaban esošā pieturvieta Upeslīči virzienā uz Rīgu tiks pārcelta uz jaunizbūvēto pieturvietu Svētes iela, savukārt pieturvieta Upeslīči virzienā uz Mārupi tiks pārdēvēta par pieturvietu Svētes iela. 25. autobusu maršrutā patlaban esošā pieturvieta Vējotnes iela virzienā uz Rīgu tiks pārcelta uz jaunizbūvēto pieturvietu bērnudārzs Lienīte, savukārt pieturvieta Vējotnes iela virzienā uz Mārupi pārdēvēta par bērnudārzs  Lienīte. 43. autobusa maršrutā pieturvietas Stadions abos braukšanas virzienos tiks pārdēvētas par pieturvietu Skultes stadions un tiks pārcelta uz jaunizbūvētajām pieturvietu platformām. 10. un 25. autobusu maršrutā pieturvieta Mārupes pagasta valde (abos braukšanas virzienos) tiks pārdēvēta par pieturvietu Mārupes novada dome. Jaunās pieturvietas ir pilnībā aprīkotas un paredzētas drošai pasažieru uzņemšanai vai izlaišanai no sabiedriskā transporta salona.

No 1.decembra tiks vietas izmaiņas arī 10., 25. un 55. autobusu maršruta autobusa kustības sarakstā darba dienām, lai nodrošinātu ērtu pasažieru pārvadāšanu, saskaņojot maršrutu kustības sarakstus, 10. autobusu maršruta brīvdienu saraksts tiks nedaudz koriģēts. Reisu skaits mainīts netiks.

No 1.decembra tiks veiktas nelielas izmaiņas 43. autobusu maršruta darba dienu un brīvdienu kustības saraktos. Izmaiņas tiks veiktas tikai starp pieturvietām, no galapunktiem atiešanas laiki paliks nemainīgi.

No 1.decembra 9. maršruta autobusi turpmāk kursēs pa G.Zemgala gatves pārvada turpinājuma izbūves laikā izveidoto apvedceļu, jo satiksmes organizācija šajā ceļa posmā vairs nepieļauj maršruta atgriešanu iepriekšējā maršrutā. Rīgas satiksme informē, ka papildus maršrutā virzienā uz pilsētas centru tiks ieviestas divas jaunas pieturvietas - 3. šķērslīnija un Rusova iela. Atbilstoši izmaiņām maršrutā, tiks veiktas arī izmaiņas kustības sarakstā darba dienām un brīvdienām.

No 1.decembra tiks veiktas izmaiņas 12., 23. un 26. autobusu maršrutu kustības sarakstos darba dienām, lai nodrošinātu ērtu pasažieru pārvadāšanu, saskaņojot attiecīgo maršrutu kustības sarakstus. Reisu skaits mainīts netiks.

Atbilstoši maršruta īpatnībām no 1.decembra tiks veiktas nelielas izmaiņas arī 16. trolejbusu maršruta darba dienu kustības sarakstos. Reisu skaits paliks nemainīgs.

No 1. decembra tiks veiktas nelielas izmaiņas 11., 12. un 22. trolejbusu maršruta kustības saraktos. Izmaiņas tiks veiktas tikai starp pieturvietām, no galapunktiem atiešanas laiki paliks nemainīgi.

Atbilstoši Stopiņa novada un Saulīšu iedzīvotāju ierosinājumiem no 1.decembra tiks veiktas nelielas izmaiņas 34. autobusu maršruta kustības sarakstā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas