Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Papildināta (13:45) - Elektroapgādes traucējumi Rīgā saistīti ar negadījumu, kurā smagi cietis energofirmas darbinieks

Elektrības padeves traucējumi Rīgā trešdien bijuši saistīti ar negadījumu Rīgas TEC-1 teritorijā, kurā smagi cietis kāds Latvenergo meitasuzņēmuma Latvijas elektriskie tīkli darbinieks, vēsta LETA.

Negadījums noticis 110 kilovoltu augstsprieguma apakšstacijā, kas atrodas TEC-1 teritorijā. Pašlaik nav skaidrs, vai negadījums noticis konkrētā darbinieka darbību dēļ vai arī viņš ir bijis negadījuma upuris.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Inga Vītola sacīja, trešdien ap plkst.10 tika saņemts izsaukums uz Čiekurkalnu, kur aptuveni 40 gadus vecs vīrietis darba laikā guvis elektrotraumu. Vīrietim konstatēti nopietni ķermeņa apdegumi, un viņš smagā stāvoklī nogādāts slimnīcā.

Jau vēstīts, ka AS Latvenergo pārstāve Ilvija Līvmane skaidroja, ka elektrība galvaspilsētā pazudusi, jo plkst.10.13 AS Latvijas elektriskie tīkli TEC-1 teritorijas augstsprieguma apakšstacijā noticis tehnoloģiskais traucējums. Elektroapgādes traucējumi konstatēti Teikas, Čiekurkalna un Mežaparka apkaimē. Atbildīgie dienesti analizē un noskaidro tehnoloģiskā traucējuma iemeslus. 

Kā ziņots, trešdien Brīvības ielā no Teikas līdz pat tirdzniecības parka Alfa apkaimei bija traucēta luksoforu un sabiedriskā transporta darbība.

Elektrības padeves traucējumu dēļ trešdien uz neilgu laiku Brīvības ielas posmā līdz pat tirdzniecības parkam Alfa tika apturēta sabiedriskā transporta kustība, portālu Diena.lv informēja Rīgas satiksmes pārstāvis Viktors Zaķis.

Oficiālu informāciju par nelaimes gadījumu ir saņēmusi arī Valsts Darba inspekcija (VDI), kuras speciālisti devušies uz notikuma vietu, lai ievāktu sākotnējo informāciju un veiktu notikušā izmeklēšanu, aģentūrai LETA pastāstīja VDI eksperts ārējo sakaru jautājumos Aivis Vincevs.

Viņš norādīja, ka kustība bija apstājusies aptuveni sešas minūtes. V.Zaķis sacīja, ka pasažierus apkalpoja tikai trolejbusi, kas aprīkoti ar dīzeļdzinējiem. "Jāsaka, ka arī mūsu pasažieriem un Rīgas satiksmei tas sagādāja neērtības. Tagad kustība ir atjaunota," sacīja V.Zaķis.

Ziņa papildināta ar pirmspēdējo rindkopu 


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas