Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

papildināta (15:05) - Rīgā lietus dēļ apgrūtināta satiksme; Krasta ielā satiksme atjaunota

Rīgā, Krasta ielā, no Dienvidu tilta līdz Salu tiltam, lietus dēļ stipri apgrūtināta transportlīdzekļu kustība, jo brauktuve ir applūdusi, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas operatīvais dienests.

Rīgas domes Satiksmes departaments informēja, ka uz šodienas lietusgāžu rezultātā applūdušajām ielām nekavējoties nosūtītas lietus ūdens atsūknēšanas mašīnas. Pilsētas iedzīvotāji tiek aicināti ziņot par applūdušajām vietām, zvanot Rīgas domes Satiksmes vadības centram uz bezmaksas telefona numuru 8000 3600.

Pēc meteorologu prognozēm piektdien Rīgā nokrišņu daudzums sasniegs 15 – 17 milimetrus. Vakar īsā laika posmā nolija 14 milimetri, vidējā ikgadējā mēneša norma ir 78 milimetri.

Vakar ūdens tika atsūknēts 14 pilsētas vietās.

Pilsētas lietus ūdens kanalizācijas sistēmas maģistrālo kolektoru garums pilsētā ir aptuveni 195 kilometrus garš un ūdens noteci palīdz nodrošināt septiņas rajona nozīmes sūkņu stacijas. Lielākā daļa no pilsētas lietus ūdens kanalizācijas tīkliem ir būvēta pagājušajā gadsimta 70. - 80.gados, izmantojot sliktas kvalitātes cauruļvadus un būvdarbus veicot nepietiekošā vai pat zemā kvalitātē. Līdz ar to lietus kanalizācijas tīkls ir novecojis un neatbilst mūsdienu prasībām, tādēļ notiek pakāpeniska to modernizācija. Šobrīd jaunas lietus ūdens kanalizācijas sistēmas tiek izbūvētas jaunbūvējamām ielām un satiksmes objektiem.

Pašlaik Krasta ielā satiksmes kustība sāk normalizēties. Jorpojām ir slēgta viena braukšanas josla virzienā uz centru, tāpēc policija aicina autovadītājus izvēlēties citu maršrutu.

(pievienota pēdējā rindkopa)



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas