Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - Rīgā atklāj vairākās ielās izlijušu vielu

Satiksmes vadības centrs šodien pēcpusdienā brīdināja autovadītājus par slidenām ielām Rīgā, jo vairākās ielās it kā bija izlijusi eļļa vai dīzeļdegviela. Avāriju skaits palielinās pieaugošā progresijā, situāciju vērtēja centra speciālisti. Tiek pieļauts, ka cauri pilsētai izbraukusi bojāta cisterna.

Satiksmes vadības centrs aicināja autovadītājus būt uzmanīgiem vai, ja iespējams, izvairīties un apbraukt šādas ielas -  slidenais šķidrums Pārdaugavā izlijis visā Daugavgrīvas ielā līdz pilsētas robežai, kā arī Raņķa un Balasta dambī, savukārt Daugavas labajā krastā izlijusī degviela konstatēta 11.novembra krastmalā, Eksporta ielā, kā arī Grebenščikova un Mazās Krasta ielas krustojumā. "Pielieta vai pus Rīga," aģentūrai LETA vērtēja Jānis Vahers.

Ceļu uzturēšanas dienesti ielas notīrīja līdz pieciem pēcpusdienā.

Savukārt Valsts policijā nevarēja apstiprināt, ka pa Rīgas ielām būtu izbraukusi bojāta cisterna un pielējusi brauktuves. Policijas pārstāvis Aigars Bērziņš Diena.lv informēja, ka pagaidām saņemta informācija par vienu avāriju - Grebenščikova ielā. Pēc policijas ziņām, degviela izlijusi pēc automašīnu sadursmes. Policijai ir ziņas par "pleķi" Daugavgrīvas ielā. 

Satiksmes vadības centrā pirms sešiem vakarā apstiprināja, ka ielas ir notīrītas un bīstamību vairs nerada. Tur joprojām uzskata, ka nav iespēja situācija, kad "trijās vietās vienlaicīgi izlej eļļu".

(papildināta ar pēdējo rindkopu un foto)


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas