Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Par huligānismu un nepiedienīgu uzvedību aiztur vecpuišu ballītes svinētājus no Francijas

Sestdien, 3. jūnijā, Rīgas pašvaldības policisti pilsētas centrā aizturēja divus Francijas pilsoņus, kuri bija nolēmuši nopeldēties pilsētas kanālā.

Policisti devās pie Latvijas Nacionālās operas tiltiņa, kur abi vīrieši izrāpās ārā no kanāla. Viens no vīriešiem nolēma novilkt pēdējo apģērba gabalu, kas viņam bija mugurā – apakšbikses. Likumsargi vīrietim lika apģērbties.

Pārrunu laikā noskaidrots, ka abi jaunie vīrieši ir tūristi no Francijas, kuri kopā ar vairākiem draugiem nolēmuši Rīgā nosvinēt vecpuišu ballīti. Tāpat no abiem svinētājiem bija jūtama spēcīga alkohola dvaka.

Uz notikumu vietu izsaukta tuvākā ekipāža, lai nodrošinātu pārkāpuma lietvedību. VĪrieši tika nogādāti dežūrdaļā, kur veikts alkometra tests. Vienam no viņiem konstatēts 1,31 promiles reibums, savukārt otram 1,53 promiļu reibums. 

Saņemta informācija arī no pilsētas videonovērošanas darbiniekiem, kuri piefiksējuši, ka abi jaunie vīrieši arī urinējuši kanālā no tiltiņa.

Abiem vīriešiem sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols par sīko huligānismu, kas izpaužas kā sabiedriskā miera traucēšana, necieņa pret sabiedrību vai nekaunīga rīcība, ignorējot vispārpieņemtās uzvedības normas.

Vīrietim, kurš bija atkailinājis arī savus dzimumorgānus uzlikts naudas sods 250 eiro apmērā, savukārt otram vīrietim piemērots 70 eiro naudas sods.

 

Top komentāri

E
E
Varēja arī bargāk. Paskatīties cik par šādu cirku maksā Parīzē un tuvināt soda naudas apmēru.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas