Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Par stāvvietu izmantošanu piecās vietās var norēķināties ar maksājumu kartēm

Rīgas satiksme trešdien atklāja piecus autostāvvietu apmaksas automātus, kuros norēķiniem par autostāvvietām var izmantot maksājumu kartes. Pirmie pieci autostāvvietu apmaksas automāti izvietoti Kr.Barona ielā 94a, Merķeļu ielā 13, Raiņa bulvārī 29, E.Birznieka-Upīša ielā 21 un Dzirnavu ielā 46, portālu Diena.lv informēja Rīgas satiksmes pārstāvis Viktors Zaķis.

Pirmie pieci autostāvvietu apmaksas automāti, kuros norēķiniem var izmantot maksājumu kartes, ir Rīgas satiksmes pilotprojekts. Izvērtējot automātu pieprasījumu un funkcionalitāti, Rīgas satiksme lems par nākamo apmaksas automātu ieviešanu norēķiniem par autostāvvietām Rīgas pilsētā.

Rīgas satiksme informēja, ka jaunajos autostāvvietu apmaksas automātos varēs norēķināties tikai ar banku maksājumu kartēm, taču par autostāvvietu izmantošanu arī turpmāk varēs norēķināties ar skaidru naudu līdzšinējos automātos. Tāpat par autostāvvietu izmantošanu iespējams norēķināties ar pārskaitījumu, ar viedkarti vai mobilās īsziņas palīdzību. Rīgas satiksme apkalpo 4 819 Rīgas pilsētas pašvaldības maksas autostāvvietas. Rīgas pilsētas pašvaldības maksas autostāvvietās kopumā uzstādītas 253 elektroniskās apmaksas iekārtas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas