Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Pusaudžiem dala šķiltavas ar Saskaņas centra logo

Tikko saņemtas šķiltavas ar _Saskaņas centr_a simboliku svētdien Rīgas 15.maršruta trolejbusā aplūkoja divas pusaudzes, novēroja Diena.lv. Pusaudzes izteica savu izbrīnu, ka tādas tiek dalītas nepilngadīgajiem. Meitenes arī ironizēja, ka nākamreiz kāds varētu dalīt cigaretes.

Taču Saskaņas centra kampaņas organizētāji noliedz, ka centralizēti būtu izgatavotas šķiltavas ar SC simboliku. Kampaņas vadītāja, Rīgas mēra Nila Ušakova preses sekretāre Anna Kononova norādīja, ka partiju apvienība nevarot izkontrolēt, ja kāds tās biedrs pēc savas iniciatīvas kaut ko izgatavojot.

Savukārt Saskaņas centra premjera kandidāts Jānis Urbanovičs norādīja, ka «laikam mēs braucam dažādos tramvajos», jo viņš šķiltavas ar SC simboliku neesot redzējis. Toties viņš zinot, ka apvienība Par labu Latviju! dalot šķiltavas, pildspalvas un maisiņus. To gan noliedz apvienības Par labu Latviju! preses sekretārs Edgars Vaikulis: «Mums nav šķiltavu, nav alkoholisku dzērienu, nav nekā tāda, kas būtu pretrunā veselīgam dzīvesveidam. Ir pildspalvas, nozīmītes, zīmuļi un ūdens.»

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas