Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Raidījums: Tirgo degvielu no Rīgas satiksmes autobusa bākas

Jūrmalā Kauguros katru nakti piestāj Rīgas satiksmes autobuss, kas izvadā mājās darbiniekus. Šī uzdevuma piesegā autobusa šoferis iedzīvotājiem tirgo dīzeļdegvielu. Tirgošanas apjomi vedina domāt par rūpīgi izplānotu un iekārtotu sistēmu, vēstīja TV3 raidījums Nekā personīga.

Žurnālists Kauguru bijušā kultūras nama apkaimi Jūrmalā novēroja piecas naktis. Tur taksometru pieturā ap trijiem naktī piebrauc Rīgas satiksmes autobuss. Pēc tā iebraukšanas naksnīgais Kauguru rajons atdzīvojas. No klusajiem pagalmiem uzrodas automašīnas un dodas autobusa virzienā. No bagāžas nodalījumiem cilvēki izņem kanniņas, piepilda ar degvielu no autobusa bākas un pazūd, novēroja raidījuma žurnālists. Plkst.3.15 naktī autobuss Kaugurus pamet. Tālāk tas dodas Rīgas virzienā, pa ceļam uzņem Rīgas satiksmes darbiniekus un četros no rīta ieripo uzņēmuma autostāvvietā Abrenes ielā.  

Nekā personīga arī novēroja, ka laikā, kad notiek degvielas noliešana, policijas ekipāža notikuma vietai pabrauca garām.  

Rīgas satiksme valdes priekšsēdētājs Leons Bemhens stāstīja, ka nesen uzņēmumā ieviesta jauna elektroniskā degvielas uzskaites sistēma. Uzņēmums skaidri zinot, cik degvielas katrā autobusā ieliets. No dežūrautobusa nolietā degviela lielus zaudējumus nenodarot. Tā nav sistēma, viņš apgalvoja. Konkrēto gadījumu izmeklēšot un vainīgos bargi sodīšot. 

Raidījumā arī atgādināja, ka uzņēmums ir lūdzis Rīgas domei dotāciju degvielas tēriņiem 600 000 latu apmērā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas