Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +13 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Rekonstrukcijas darbu dēļ tiks slēgta Mazā Bezdelīgu iela

Krišjāņa Valdemāra un Daugavgrīvas ielu satiksmes mezgla rekonstrukcijas dēļ būs nepieciešams slēgt Mazo Bezdelīgas ielu, portālu Diena.lv informēja Rīgas domes Satiksmes departamenta pārstāve Ilze Dišlere.

Rīgas domes Satiksmes departamenta direktors Edgars Strods pirmdien preses konferencē iepazīstināja ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) līdzfinansētā projekta "Krišjāņa Valdemāra un Daugavgrīvas ielu satiksmes mezgla rekonstrukcija" īstenošanu.

Kā akcentēja E.Strods, pagājušā gadsimta 80. gados, kad būvēja Vanšu tiltu, tilta kreisā krasta satiksmes organizācija netika realizēta pilnībā un projektu aiz Zunda kanāla neīstenoja. Satiksmes departaments tuvākajos gados plāno ievērojami uzlabot satiksmes organizāciju Daugavas kreisajā krastā pie Vanšu tilta.

Daugavas kreisajā krastā pie Vanšu tilta būvdarbi tika uzsākti jau pērn novembrī un līdz šim izbūvētas brauktuvju un ietvju gultnes, ieguldītas jaunas apakšzemju komunikācijas un patlaban būvdarbi noris pie estakāžu balsta būves. Lai varētu turpināt būvdarbus un veikt inženierkomunikāciju izbūvi sešu metru dziļumā, nepieciešams slēgt Mazo Bezdelīgas ielu, norādīja Rīgas domē.

I.Dišlere skaidroja, ka no sestdienas, 28.janvāra, būs slēgta satiksme Mazajā Bezdelīgu ielā. Līdz ar to autovadītāji aicināti izmantot apbraucamo ceļu un virzienā no Uzvaras bulvāra uz Kalnciema ielu braukt pa Daugavgrīvas ielu līdz krustojumam ar  Krēslas ielu un apgriezties braukšanai pretējā virzienā pa Daugavgrīvas ielu, braucot tālāk līdz krustojumam ar Kr.Valdemāra ielu. Lai palielinātu satiksmes caurlaidību, autovadītājiem tiks pagarināts luksofora zaļais signāls Daugavgrīvas un Bezdelīgu ielu krustojumā.

Viņa norādīja, ka iedzīvotājiem un pilsētas viesiem tāpat jārēķinās ar izmaiņām sabiedriskā transporta kustībā. 9. maršruta trolejbusi uz Iļģuciemu pa maršrutu kursēs līdz  Raņķa dambim, tālāk pa Raņķa dambi, Zundas kanāla tiltu, Zundas krastmalu, līdz pieslēgumam pie Krišjāņa Valdemāra ielas, pa apgriešanās vietu zem Vanšu tilta, Krišjāņa Valdemāra ielu un tālāk pa maršrutu. Maršrutā iekļautajā pieturvietā "Preses nams" 9. maršruta trolejbusi neapstāties - attiecīgā pieturvieta paredzēta uz pilsētas centru braucošajiem maršrutiem)-, bet apstāsies pieturvietā "Ķīpsala" virzienā uz Pārdaugavu. Ņemot vērā izmaiņas maršrutā tiks veiktas arī izmaiņas attiecīgā maršruta kustības sarakstā darba dienām un brīvdienām.

22., 32., 35., 43. maršruta autobusi virzienā no pilsētas centra pa maršrutu kursēs līdz Uzvaras bulvārim, tālāk pa Slokas ielu, Kalnciema ielu un tālāk pa maršrutu. Attiecīgajiem maršrutiem tiks slēgta pieturvieta "Kalnciema iela" ārpilsētas virzienā, tā būs izvietota Raņķa dambī. Savukārt, ņemot vērā veiktās izmaiņas, ārpilsētas virzienā tiks ieviestas jaunas pieturvietas, kurās patlaban apstājas un uzņem un izlaiž pasažierus 54. maršruta autobusi – "A.Grīna bulvāris", "Nometņu iela" un "Kalnciema iela", kas izvietotas Slokas ielā.

Savukārt 242. maršruta minibusi no pilsētas centra pa maršrutu kursēs līdz Raņķa dambim, tālāk pa Krēslas ielu, Daugavgrīvas ielu, Krišjāņa Valdemāra ielu un tālāk pa maršrutu.

Projektu plānots realizēt līdz 2013.gada beigām, līdz ar to, autovadītājiem jāņem vērā, ka būvniecības laikā Daugavas kreisajā krastā pie Vanšu tilta būs apgrūtināta satiksme.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas