Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Rīgā satiksme palēnināta; vadītājiem īpaši jāuzmanās uz tiltiem un satiksmes pārvadiem

Spēcīgā vēja un sala ietekmē uz brauktuvēm, īpaši Rīgas tiltiem un satiksmes pārvadiem, veidojušies sanesumi, kas līdz brauktuvju pilnīgai atbrīvošanai no sniega, var būt slideni, portālam Diena.lv ziņoja Rīgas domes Satiksmes departaments.

Otrdienas rītā no plkst. 7 tiltu un satiksmes pārvadu uzturētāji atkārtoti uzsākuši brauktuvju apstrādi ar pretslīdes materiāliem, jo sala apstākļos uz brauktuvēm, kas atrodas tuvu ūdenstilpnēm, pastiprināti veidojas tā saucamais melnais ledus.

Kā iepriekš ziņots, otrdien, 18.decembrī, pēc Satiksmes departamenta pasūtījuma, tiks uzsākti sniega tīrīšanas darbi arī rajona nozīmes ielās, sākot ar tām vietām, kas ir ārstniecības iestāžu un izglītības iestāžu tuvumā. Rajona nozīmes ielas no sniega tiks attīrītas pakāpeniski - trīs līdz četru dienu laikā. Ja atsāksies intensīva snigšana, tehnika tiks novirzīta prioritāro ielu tīrīšanai.

Lai atvieglotu rajona nozīmes ielu tīrīšanu, Satiksmes departamenta speciālisti aicina otrdien transportlīdzekļus nenovietot Ziemeļu rajonā šādās ielās: Hāpsalas ielā; Pētersalas ielā; Sarkandaugavas ielā; Aptiekas ielā; Katrīnas ielā; Kantrīnas dambī. Latgales priekšpilsētā: Slāvu ielā no ēkas Nr.23 līdz ēkai Nr.25A loka pusē; Mūrnieku ielā; Terēzas ielā; Zvaigžņu ielā; Jēkabpils ielā posmā no Katoļu ielas līdz Firsa Sadovņika ielai. Kurzemes rajonā: Iļģuciema ielā; Eižēnijas ielā; Gobas ielā; Baltā ielā; Riekstu ielā; Motoru ielā; Kandavas ielā; Dārza ielā. Zemgales priekšpilsētā: Kartupeļu ielā; Skaistkalnes ielā; Zeļļu ielā; Ļermontova ielā; Atpūtas ielā; Biešu ielā; Robežu ielā; Cieceres ielā.

Tikai intensīvas snigšanas apstākļos autovadītāji var izmantot sabiedrisko transportu bez maksas, uzrādot transportlīdzekļu reģistrācijas apliecību. Otrdien, 18.decembrī, būtiska snigšana netiek prognozēta. Par iespēju autovadītājiem izmantot sabiedrisko transportu bez maksas Satiksmes departaments informēs atsevišķi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiķi aizvien nevar iziet no savas orbītas

Par valsts uzdevumiem ekonomikas sekmēšanā un joprojām milzīgo birokrātijas slogu Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidentu Aigaru Rostovski.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas