Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Rīgā uz trīs mēnešiem ieviesīs eksperimentālu autobusa maršrutu no Bolderājas uz Ziepniekkalnu

Rīgas domes Pasažieru komercpārvadājumu licencēšanas komisija piektdien atbalstīja paaugstināta servisa autobusu maršruta Nr.247 no Bolderājas uz Ziepniekkalna aizvietošanu ar eksperimentālu autobusu maršrutu no Bolderājas līdz Ziepniekkalnam uz trīs mēnešiem. 

Šis lēmums pamatots ar iedzīvotāju sūdzībām, ka šajā maršrutā, kur kursē tikai minibusi, nevar izmatot Rīgas domes piešķirtās atlaides. Tāpēc nolemts eksperimentālā kārtā šajā maršrutā uz trim mēnešiem izmēģināt Rīgas satiksmes autobusus, kas no 27.janvāra kursēs ar 56.maršruta numuru, portālu Diena.lv informēja Rīgas domē. 

No februāra šajā maršrutā plānots ieviest vairākas jaunas pieturvietas – pie dzelzceļa stacijas Turība, Āgenskalna ielā un Dreiliņu ielā. 

Komisija piektdien arī nolēma autobusu maršrutos Nr.13 Babītes stacija – Kleisti – Preču 2 un Nr. 50 Abrenes iela – TEC ieviest pieturvietu "Matīsa iela" Avotu ielā un slēgt pieturvietu "Bruņinieku iela" Bruņinieku ielā, kā arī autobusu maršrutā Nr.13 Babītes stacija – Kleisti – Preču 2 ieviest pieturvietu "Bāze" Lubānas ielā un slēgt pieturvietu "Dārzeņu bāze" Babītes stacijas virzienā. 

Tāpat komisija piekrita grozīt autobusu maršruta Nr.8 "Stacijas laukums – Zolitūde" un Nr.44 "Ziepniekkalns – Zolitūde" kustības sarakstus brīvdienās, taču reisu skaits šajos maršrutos nemainīsies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas