Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Rīgas policijas iecirkņu vadībā veikta rotācija

Valsts policijas (VP) priekšnieks Aldis Lieljuksis piektdien parakstījis pavēli par rotāciju vairāku VP Rīgas reģiona pārvaldes (RRP) iecirkņu vadībā, tai skaitā Ziemeļu iecirknī, Dienu informēja VP preses pārstāvis Aigars Bērziņš. Tas darīts pēc darba organizācijas un efektivitātes izvērtēšanas šajos policijas iecirkņos, un šāds lēmums pieņemts, lai to turpmāk uzlabotu.

Kā paskaidroja A.Bērziņš, šī rotācija nav saistīta ar pēdējo mēnešu disciplinārlietām un dienesta izmeklēšanām saistībā ar dažādiem policistu pārkāpumiem Ziemeļu iecirknī. Savukārt līdzšinējās Ziemeļu iecirkņa priekšnieces Irinas Burdiļovas pārcelšana nav uzskatāma par pazeminājumu amatā, uzsvēra VP pārstāvis, neprecizējot, kādu amatu viņa ieņem šobrīd.

Jau ziņots, ka Ziemeļu iecirknī šogad notikuši vairāki ar policistu disciplīnu saistīti incidenti. Iecirknis kļuva slavens pēc tam, kad, atbildot kādai rīdziniecei oficiālā vēstulē par kādas lietas izbeigšanu, viņa tika nosaukta ne visai glaimojošā vārdā un brīdināta, ka viņai tiks norauta galva, ja viņa vēlreiz vērsīsies policijā. Savukārt vēlāk iecirkņa darbinieki uzmetuši gumijas cimdu ar ūdeni kādam iereibušam vīrietim, kurš atteicies iet prom, līdz no viņa tiks pieņemts iesniegums par sadzīves strīdu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas