Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Šlesera birojā saņemti trīs bezdarbnieku CV; aicina domi neuztvert par nodarbinātības dienestu

Šajā nedēļā piketētājam Gintam Gaiķēnam sekojuši vēl divi bezdarbnieki un iesnieguši Rīgas vicemēra Aināra Šlesera (LPP/LC) birojā savu CV, lai politiķis viņiem palīdzētu atrast darbu.

Vicemērs aicina Rīgas domi neuztvert kā Nodarbinātības valsts aģentūru un citus cilvēkus šādi vairs nerīkoties.

Šlesera preses sekretārs Ģirts Dripe pastāstīja, ka pašlaik ir saņemti kopumā trīs iesniegumi Šleseram ar lūgumu palīdzēt atrast viņiem darbu. Tomēr viņš uzsver, ka Rīgas dome tiešā veidā darba vietas nerada, tā turpinās sāktos pasākumus uzņēmējdarbības, tūrisma nozarē, Rīgas brīvostā un citviet.

"Līdz ar to vicemērs neatkāpjas no sava priekšvēlēšanu solījuma četru gadu laikā šajā domes sasaukumā radīt 50 tūkstošus jaunu darba vietu," sacīja Dripe.

Savukārt, runājot par atsevišķu protestētāju aktivitātēm, iesniedzot savu dzīvesgājumu Šlesera birojā, politiķa preses sekretārs norādīja, ka aizliegt jau to nevarot, taču tā noteikti nebūšot, ka vicemērs katram CV iesniedzējam meklēs darbu.

Šlesers sarunā ar telšu pilsētiņas aizsācēju Gaiķēnu gan solījis padomāt, kā varētu viņam palīdzēt darba meklējumos, taču neesot apgalvojis, ka viņam darba vietu atradīs, piebilda Dripe.

Jau vēstīts, ka Šlesers otrdien ticies ar Gaiķēnu. Tikšanās laikā protestētājs un telšu pilsētiņas aizsācējs Šleseram izklāstījis savas problēmas un redzējumu par trūkumiem valsts un pašvaldības pārvaldē, kā arī izsūdzējis savu bēdu par nespēju ilgstoši atrast darbu. Viņš arī politiķim pastāstījis, ka tāpēc arī vēlas protestēt.

Šajā jautājumā Rīgas vicemērs solījis nākt viņam talkā un palīdzēt darbu atrast, tāpēc Gaiķēns ceturtdien pie domes plānoto protesta akciju pie Rātsnama atcēla.

Akcija gan ceturtdien notikusi, dažiem protestētājiem pie domes ēkas veicot dažādas aktivitātes. Vēlāk daži cilvēki ieradās Šlesera birojā, iesniedzot savus CV.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas