Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Visvairāk “zaķu” pieķer 7.tramvajā; maijā soda naudās iekasē 15 000 latu

Visvairāk zaķu _Rīgas Satiksmes _kontrolieri maijā noķēruši 7. tramvaja maršrutā, kas kursē no centra uz Ķengaragu - vidēji desmit katru dienu. Savukārt vismazāk to bijis 34. autobusā, tur pieķerts tikai viens bezbiļetnieks. Autobuss kursē no Pļavniekiem uz Saulīšiem.

Kopējais bezbiļetnieku skaits maijā bija par 44 mazāk, kā mēnesi iepriekš – aprīlī, kad sabiedriskajā transportā tika konstatēti 5057 pasažieri bez biļetes. Tajā pašā laikā pārbaudes arī veiktas retāk - aprīlī pavisam veica par 5611 vairāk pārbaudēm nekā maijā.

Kaut gan visbiežāk pārbaudīti autobusi (20882 reizes), visvairāk bezbiļetnieku pieķerts trolejbusos (1853), kaut to maršrutos pārbaudes veiktas 15664 reizes. Tramvajos kopumā pieķerti 1407 bezbiļetnieku, tie pārbaudīti  8022 reizes.

Maijā sabiedriskajā transportā kopumā veiktas 44 568 pārbaudes. Rīgas satiksmes Kontroles dienests maijā soda naudās iekasējis 14 863 latu.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas