Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Ziemassvētkos sabiedriskais transports Rīgā kursēs pēc brīvdienu grafika

Šajā nedēļas nogalē un Ziemassvētku brīvdienās sabiedriskais transports Rīgā kursēs pēc brīvdienu grafika, portālu Diena.lv informēja uzņēmums Rīgas satiksme.

Pasažieriem, kuri ir iegādājušies braukšanas kartes darba dienām, lūdzam ņemt vērā, ka 24., 25. un 26. decembrī darba dienu mēneša abonementa biļetes nebūs derīgas braukšanai sabiedriskajā transportā.

Nakts satiksme tiks organizēta naktī no 21. uz 22. decembri un naktī no 22. uz 23. decembri. Minibusi 24., 25. un 26. decembrī kursēs pēc saīsināta grafika, precīzāku informāciju par minibusu maršrutu kursēšanu šajos datumos var saņemt zvanot uz 80001919.

Rīgas pilsētas pašvaldības maksas autostāvvietas 24., 25. un 26. decembrī varēs izmantot bez maksas, izņemot autostāvvietas, kas ierīkotas Vecrīgā – tur par auto novietošanu būs jāmaksā.

Tāpat 24., 25. un 26, decembrī klientu ērtībām darbosies klientu apkalpošanas centrs Spīķeru ielā 1 no plkst. 10 līdz 16, pārējie klientu apkalpošanas centri  šajās dienās būs slēgti.

Plašāku informāciju par Rīgas satiksmes piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājas lapā www.rigassatiksme.lv vai zvanot pa bezmaksas tālruni 80001919.




Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas