Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

airBaltic nākamvasar sāks tiešos lidojumus no Tallinas uz Malagu, Briseli un Kopenhāgenu

Latvijas lidsabiedrība airBaltic no 2019.gada jūnija sāks tiešos reisus no Tallinas uz Malagu, Briseli un Kopenhāgenu.

Šogad airBaltic jau sākusi tiešos lidojumus jaunā maršrutā no Tallinas uz Londonu, bet oktobrī šiem galamērķiem tiks pievienotas Stokholma un Oslo.

Kā norādījis airBaltic izpilddirektors Martins Gauss, kopumā nākamgad lidsabiedrība piedāvās lidojumus no Igaunijas galvaspilsētas 12 dažādos virzienos.

Biļete lidojumam maršrutā Tallina-Malaga maksās, sākot no 79 eiro, maršrutā Tallina-Brisele - no 39 eiro un maršrutā Tallina-Kopenhāgena - no 29 eiro.

Šobrīd airBaltic piedāvā tiešos lidojumus no Tallinas uz Rīgu, Londonu, Berlīni, Vīni, Viļņu, Amsterdamu un Parīzi. Pārējos maršrutus pasažieri no Igaunijas var izmantot ar pārsēšanos Rīgā.

Kā ziņots, ceturtdien airBaltic informēja, ka 2019.gada 31.martā sāks regulārus reisus uz Štutgarti Vācijā. Lidojumi šai maršrutā paredzēti četras reizes nedēļā.

2018.gada pirmajos sešos mēnešos airBaltic pārvadājusi 1 876 839 pasažierus jeb par 20% vairāk salīdzinājumā ar attiecīgo laika periodu pērn. Jūnijā airBaltic pakalpojumus izmantoja 424 822 pasažieri, šim rādītājam sasniedzot rekordaugstu līmeni.

airBaltic nodrošina lidojumus uz vairāk nekā 70 galamērķiem no Rīgas, Tallinas un Viļņas. 2018.gada vasarā airBaltic savam maršrutu tīklam pievienojusi astoņus jaunus galamērķus no Rīgas uz Malagu, Lisabonu, Splitu, Bordo, Gdaņsku, Almati, Sočiem un Kaļiņingradu, kā arī sākusi minētos tiešos lidojumus maršrutā no Tallinas uz Londonu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas