Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Rīgas satiksme novembrī pieķērusi 5603 bezbiļetniekus

Novembrī Rīgas sabiedriskajā transportā par braukšanu bez biļetes sodīti 5603 pasažieri, portālu Diena.lv informēja uzņēmuma Rīgas satiksme (RS) pārstāvis Viktors Zaķis. 

Tas ir par 1723 bezbiļetniekiem mazāk kā oktobrī, kad sabiedriskajā transportā tika sodīti 7326 pasažieri. Salīdzinājumam – oktobrī tika veiktas 31898 pārbaudes, kas ir par 5112 pārbaudēm vairāk nekā novembrī.

Novembrī visvairāk pasažieru par braukšanu bez biļetes sodīti 15.trolejbusa maršrutā – 317, savukārt neviens pasažieris nav sodīts 20.maršruta trolejbusā. Kopumā sodīts 2101 trolejbusa pasažieris, 2085 cilvēki autobusos un 1417 bezbiļetnieki tramvajos.

Rīgas satiksme atgādina, ka no 26.novembra mainījās soda apmēri par braukšanu bez biļetes un soda apmaksas sistēma, ieviešot līgumsodus. Tagad sodītajam pasažierim par braukšanu bez biļetes ir iespēja samaksāt sodu uz vietas 3 latu apmērā, vai arī samaksāt līgumsodu 5 latu apmērā viena mēneša laikā pēc rēķina izrakstīšanas, ja līgumsods piemērots pirmo reizi gada laikā, vai 10 latu apmērā, ja - atkārtoti


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas