Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Aiztur dzelzceļa sliežu demontētājus un elektrolīniju apzadzējus

Zagļi atkal ķērušies pie netradicionālāka mērķa – tā trešdien aizturēti dzelzceļa sliežu zagļi, bet otrdien Jūrmalā notverts elektrolīnijas bojātājs.

7.jūlijā Ķeguma novada Rembates pagastā Nacionālo bruņoto spēku (NBS) karavīri aizturējuši divas personas, kuras demontējušas dzelzceļa sliedes.

Virsseržants Gaitis Polis ap plkst. 11, apsekojot Aizsardzības ministrijas Valsts aizsardzības militāro objektu un iepirkumu centra pārziņā esošo dzelzceļa posmu, ievērojis, ka divas personas ar autogēnu griež dzelzceļa sliedes. Vienu no zagļiem virsseržants aizturējis pats, vēsta AM preses sekretāre. Bet, izsaucot papildspēkus - Gaisa spēku Aviācijas bāzes patruļu - aizturēta arī otra persona, kura mēģināja aizbēgt. Abi zagļi nodoti policijai.

Savukārt otrdien Jūrmalā ar divu elektriķu starpniecību policijas darbiniekiem izdevās aizturēt kādu elektrolīnijas bojātāju, bet otrs pieķertais no notikuma vietas aizbēga, ziņo LETA.

Ap pusdienlaiku Jūrmalā, netālu no Slokas papīrfabrikas, divi elektriķi pamanījuši divas nepiederošas personas, kuras bija uzrāpušās betona elektropārvades līnijas stabā. Elektriķi abus vīriešus mēģināja aizturēt, taču viens no viņiem aizbēga.

Vēlāk policijas darbinieki pie aizturētā 1970.gadā dzimušā vīrieša atrada zāģīti, kas paredzēts metāla zāģēšanai.

Pēc sākotnējām aplēsēm, abi vīrieši ar savām pretlikumīgajām darbībām elektropārvades līnijai nodarījuši aptuveni 1500 latu zaudējumus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas