Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Aizvadītajās brīvdienās ugunsgrēkos cietuši divi cilvēki

Aizvadītajās brīvdienās ugunsgrēkos cietuši divi cilvēki, portālu Diena.lv informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Sestdien, plkst. 12.30, VUGD saņēma izsaukumu uz Kr.Barona ielu Rīgā, kur piecstāvu dzīvojamās mājas piektā stāva dzīvoklī dega sadzīves mantas 2m2 platībā. Ugunsgrēkā cieta apmēram 40 gadus vecs vīrietis, kurš saindējās ar degšanas produktiem. 

Savukārt, plkst. 23.20, ugunsdzēsēji glābēji devās uz Strautu ielu Rīgā, kur piecstāvu dzīvojamās mājas trešā stāva dzīvoklī bija piededzis ēdiens. Ugunsgrēkā, saindējoties ar dūmiem, cieta apmēram 40 gadus vecs vīrietis.

Aizvadītajās brīvdienās degušas arī divas saimniecības ēkas lielās platībās. Sestdien Vecpiebalgas novada Inešu pagastā dega šķūnis 240m2 platībā un tajā esošie divi traktori, automašīna un pļaujmašīna. Naktī no svētdienas uz pirmdienu Rēzeknes novada Ozolmuižas pagastā dega saimniecības ēka 200m2.

Aizvadītajās brīvdienās VUGD vairākas reizes devās atbrīvot ceļa braucamo daļu no nolūzušiem kokiem. Sestdien ugunsdzēsēji glābēji devās uz 19 šādiem izsaukumiem, savukārt, svētdien – uz četriem. Vairākas reizes ugunsdzēsēji glābēji ir arī atbrīvojuši no krītoša koka cietušas automašīnas. Lielākā daļa izsaukumu tika saņemta no Rīgas un Rīgas reģiona.

Kopumā brīvdienās VUGD saņēma 101 izsaukumu. Kopumā dzēsti 37 ugunsgrēki, veikti 59 glābšanas darbi, bija arī četri maldinoši izsaukumi. Ugunsgrēkos cietuši divi cilvēki.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas