Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Baidoties no sliktas attieksmes, pacienti mēdz neziņot par kukuļa pieprasīšanu

Par prettiesisku labumu pieņemšanu vai pieprasīšanu, ja tā nav izdarīta lielā apmērā, maksimāli iespējamais sods ir cietumsods līdz trim gadiem. Par šāda veida pierādītu pārkāpumu var sodīt arī ārstniecības personas. Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojā (KNAB) Dienai nenoliedz, ka birojā periodiski saņem sūdzības par iespējamiem noziedzīgiem nodarījumiem, kas saistīti ar kukuļa pieprasīšanu un pieņemšanu veselības nozarē, tomēr pacienti ne vienmēr izvēlas par ko tādu ziņot.

Top komentāri

Biruta
B
Arī Jelgavas pilsētas slimnīcā, ja nedosi naudu ārstu savā tuvumā neredzēsi, vari nogulēt nedēļu un nesaprast, kas par lietu. Pret ārstiem vajadzētu vērsties tikpat bargi, kā pret ceļu policistiem. Un publiskot viņu vārdus un uzvārdus un nogriezt viņiem turpmākās karjeras ceļu. Būs 5-6 gadījumi, un šī ,,kukuļošanas" slimība būs izārstēta.
slimā
s
Ar prasīšanu neviens nepieprasa, bet parāda to ar attieksmi. Mums slimnieks gulēja 8 mēnešus, deva sanitārēm un māsiņām pa latiņam, tā teikt stimulēja darbošanos. Ņēma visas. Toties radiniekiem nevajadzēja katru dienu braukt un apkopt. Dzīves patiesība.
ir tā
i
Medicīnā, apkalpojošais personāls reti pieprasa kukuļus. Māsiņas, kopējas dara tā: īpaši slitti attiecas, izturas, tad saņemot dažus euro paliek kā enģeļi. patiesībā ar pacientu "piemaksām", māsoņas, kopējas uc, paella meslikti.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas