Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Bērziņš norāda uz premjera atbildību KNAB ieilgušā konflikta risinājumā

Problēmas Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojā (KNAB) nepieļaujami ilgi tiek risinātas, uzsver jaunievēlētais Valsts prezidents Andris Bērziņš (Zaļo un zemnieku savienība), norādot arī uz premjera Valda Dombrovska (Vienotība) atbildību šajā jautājumā."Man šķiet, ka šī te situācija tomēr nepieļaujami ilgi tiek risināta," otrdien LNT raidījumā 900 sekundes klāstīja jaunievēlētais prezidents.

"Es, protams, nevaru izvērtēt, kas tur īsti iekšienē notika, bet tāda situācija, ka nu jau gandrīz gadu šī situācija publiski tiek apspēlēta.. Viņi tomēr rīkojas ar nodokļu maksātāju naudu, viņi aizmirst to. Viņi spēlējas tā kā savā iekšienē. To vajadzēja risināt katrā gadījumā ātrāk," atkārtoti uzsvēra Bērziņš.

Uz jautājumu, kuram to vajadzēja darīt, topošais prezidents, vien norādīja: "Tas ir [Ministru] kabineta, Dombrovska jautājums acīmredzot tas bija."

Viņaprāt, KNAB vadītāju noteikti vajadzētu izvēlēties konkursā starp vairākiem kandidātiem, "lai nebūtu, ka tur vienu kaut kādu izvēlē un tad viņu sāk visādi mīcīt un grozīt uz visām pusēm". Turklāt pretendentus vajadzētu izraudzīt starp tādiem profesionāļiem, kuriem ir ne tikai pietiekama izglītība, bet kuri sevi jau parādījuši arī kā pieredzējušus vadītājus, jo arī pēdējā laikā vērojamo problēmu pamatā, viņaprāt, bijusi tieši vadīšanas spēju trūkums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas