Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Biezākā sniega sega sasnigusi Siguldā un Lielpečos

 Aizvadītajā diennaktī vislielākais sniega segas pieaugums bijis Siguldā un Lielpečos, kur tas snigšanas laikā pieaudzis par 22 centimetriem, aģentūra LETA uzzināja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Vičakos, Stendē un Skrīveros sniega sega palielinājusies par 10-15 centimetriem, Kuldīgā, Zosēnos un Salacgrīvā pieaugums bijis par 5-7 centimetriem.

Citur sniega sega palielinājusies krietni vien mazāk - Rīgā par diviem centimetriem, citviet - par 1-4 centimetriem. Tikmēr Ventspilī sniega segas biezums diennakts laikā samazinājies no 23 uz 11 centimetriem.

Sniega segas biezums valstī ir nevienmērīgs, un pat Rīgā tas dažādās vietās atšķiras, jo gubu-lietus mākoņi izvietojās šaurās joslās, kas šajā situācijā visvairāk skāra pilsētas rietumu daļu jeb Pārdaugavu, kā arī pilsētas dienvidu daļu, kur tika novērota pat stipra snigšana.

Jau ziņots, ka patlaban biezākā sniega sega ir Vičakos pie Ventspils - ap 38 centimetriem, Siguldā ir 34 centimetri, bet Lielpečos - 33 centimetri. Liepājā un Salacgrīvā zemi sedz 22 centimetrus biezs sniegs, Kuldīgā fiksēti 24 centimetri, daudzviet Kurzemē un Vidzemē ir izveidojusies ap 20 centimetriem bieza sniega sega.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Būvniekam Velve sākts tiesiskās aizsardzības process

Saistībā ar VSIA Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca (PSKUS) lēmumu par līguma pārtraukšanu ar būvkopmāniju SIA Velve par PSKUS A2 korpusa būvniecību kompānijai sākts tiesiskās aizsard...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas