Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Brīvdienās gaidāms pamatīgs sals

Šonedēļ Latvijā saglabāsies ziemas laika apstākļi, gaidāms ir sniegs, nedēļas vidū būs siltāk, valsts rietumu daļā gaisa temperatūra paaugstināsies virs 0 grādu atzīmes, tomēr brīvdienās pastiprināsies sals, vēsta Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs. Nedēļas lielāko daļu Latvijā atradīsies ciklonu ietekmes zonā, līdz ar to lielākoties laiks būs mākoņains, reti debesis skaidrosies.

Nedēļas sākumā un vidū nokrišņi gaidāmi katru dienu, tomēr sniegs un slapjš sniegs skars vien atsevišķus valsts rajonus. Trešdien jūras piekrastē gaidāms pat lietus. Šajās dienās valdīs mērens līdz stiprs dienvidu puses vējš. Valsts austrumu daļā valdīs sals no -3...-9 grādiem naktīs līdz -1...-6 grādiem dienas laikā; valsts rietumu daļā būs siltāk, te nedēļas vidū gaidāms pat atkusnis līdz 0...+3 grādiem.

Darba nedēļas beigās no dienvidiem, dienvidaustrumiem Latviju šķērsos plašāka nokrišņu zona, kas sniegu atnesīs teritorijas lielākajā daļā. Vējš iegriezīsies no ziemeļu puses un būs mērens, tomēr mākoņainajos laika apstākļos temperatūra būtiski nepazemināsies.

Nedēļās nogalē virs Ukrainas sāks veidoties anticiklons un pakāpeniski tas izplatīsies uz Latviju. Anticiklona ietekmē nokrišņi mitēsies un gaidāms, ka debesis skaidrosies – tādēļ pastiprināsies sals: gaisa temperatūra austrumu rajonos vietām  noslīdēs līdz -16°. Arī dienas būs saltas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas