Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +14 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Brīvdienās saglabāsies sals, svētdien Kurzemē snigs

Brīvdienās Latvijai no rietumiem tuvosies siltāks un mitrāks gaiss, tomēr aukstums pilnībā neatkāpsies. Uz robežas starp atšķirīgajām gaisa masām svētdien gaidāms sniegs, kas galvenokārt skars Kurzemi, prognozē sinoptiķi.

Sestdien laikapstākļus vēl noteiks anticiklona centrālā daļa, tādēļ dominēs bezvējš, ievērojami nokrišņi nav gaidāmi, daudzviet veidosies dūmaka un sarma.

Savukārt svētdien no ziemeļrietumiem pastiprināsies ciklona ietekme. Iegriezīsies lēns līdz mērens dienvidu vējš, kas Kurzemē, iespējams, pastiprināsies brāzmās līdz 9-14 metriem sekundē. Kurzemē snigs un puteņos, neliels sniegs iespējams arī valsts centrālajā daļā.

Gaisa temperatūra zem skaidrām debesīm un pie lēna vēja diennakts tumšajā laikā strauji pazemināsies - naktī uz sestdienu daudzviet gaidāms sals līdz 23..27 grādiem. Vietām valstī var veidoties mākoņu sega, zem kuras gaiss būs krietni siltāks. Sestdienas pēcpusdienā gaisa temperatūra paaugstināsies līdz -7..-13 grādiem.

Svētdien Kurzemē gaisa temperatūra pakāpsies līdz 0..-5 grādiem, bet valsts austrumos, visticamāk, nebūs siltāks par -9..-12 grādiem. Līdzīgi laikapstākļi saskaņā ar pašreizējām prognozēm gaidāmi arī nākamās nedēļas sākumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas