Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Brīvdienās sola saulainu laiku

Gan nedēļas nogalē, gan nākamajā darba nedēļā laika apstākļus noteiks anticiklons, tādēļ nokrišņi nav gaidāmi, un biežāk spīdēs saule, liecina Latvijas Vides ģeoloģijas un meteoroloģijas centra mājaslapā ievietotā informācija.

Gan sestdien, gan svētdien debesis skaidrosies un dienas laikā daudzviet spīdēs saule, nesnigs, un vējš būs lēns. Naktī uz sestdienu gaisa temperatūra pazemināsies līdz -11...-16 grādiem, atsevišķās vietās, debesīm skaidrojoties, līdz pat -22 grādiem, bet naktī uz svētdienu tā gaidāma -7...-12 grādiem, vietām līdz -16 grādiem. Dienas laikā saule gaisu iesildīs līdz 0...+5 grādiem.

Arī darba nedēļas sākumā laika apstākļi būs līdzīgi – saglabāsies lēns līdz mērens vējš un nakts laikā gaiss atdzisīs līdz -7...-12 grādiem, vietām līdz -15 grādiem, savukārt dienā iesils līdz +1...-4 grādiem.

No trešdienas Latvijā ar rietumu puses vējiem ieplūdīs siltāks gaiss, tomēr ievērojami nokrišņi aizvien vēl nav gaidāmi. Nakts laikā temperatūra paaugstināsies no -2...-7 grādiem naktī uz trešdienu līdz +1...-3 grādiem naktī uz piektdienu. Dienas laikā visā Latvijas teritorijā gaisa temperatūra būs pozitīva: 0...+5 grādiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas