Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Brīvdienās un nākamnedēļ līs mazāk un saglabāsies silts laiks

Šajā nedēļas nogalē un nākamnedēļ būs maz nokrišņu un saglabāsies silts laiks, prognozē Latvijas Vides ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķi.

Valdot dienvidu vai rietumu puses vējiem, nākamā nedēļa ir gaidāma salīdzinoši ļoti silta, kopumā temperatūra tiek prognozēta pat 4-5 grādus virs normas. Līs daudz mazāk nekā aizvadītajā nedēļā.

Brīvdienās, paaugstinoties atmosfēras spiedienam, nokrišņu būs maz, vien atsevišķos rajonos gaidāms neliels lietus, kas galvenokārt būs Kurzemē. Debesis gan skaidrosies maz, visvairāk naktī uz sestdienu valsts austrumu daļā, kad šeit arī gaidāma viszemākā gaisa temperatūra. Negatīva temperatūra dažviet vēl tiks novērota arī naktī uz svētdienu. Pakāpeniski pastiprināsies dienvidu puses vējš, svētdien piekrastes rajonos sasniedzot 15-17 m/s. Dienas laikā brīvdienās gaiss iesils līdz +5...+11 grādiem, vien sestdien austrumu rajonos būs par dažiem grādiem vēsāk.

Visintensīvākais lietus gaidāms naktī uz pirmdienu. Nākamnedēļ tas būs tikai nedaudz nokrišņu, vairāk skarot valsts ziemeļu rajonus. Nedēļas sākumā valdošais vēl būs dienvidu puses vējš, bet pēc tam tas iegriezīsies no dienvidrietumiem, rietumiem, piekrastes rajonos būs arī brāzmaināks. Gaisa temperatūra nakts stundās nav gaidāma zemāka par +2...+7 grādiem, piekrastes rajonos atsevišķās naktīs pat par +7...+9 grādiem, savukārt dienas laikā visbiežāk paaugstināsies līdz +4...+10 grādiem. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas