Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +12 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Garas rindas pie Krājbankas bankomātiem

Trešdien jau agri no rīta Latvijas Krājbankas klienti izveidoja garas rindas pie _Latvijas Krājbankas _bankomātiem visā Latvijā, cerībā izņemt no bankomāta skaidru naudu līdz 50 latiem. Daudzviet bankomāti gan sāka darboties tikai krietni pēc plkst. 9, jo bankai radās tehniskas grūtības, tādēļ izveidojās vietām ļoti garas rindas.

Tehnisku problēmu dēļ trešdienas rītā aizkavējās Latvijas Krājbankas bankomātu darbības atjaunošana, Dienai skaidroja bankas pārstāve Dace Dūze. Sākotnēji bija plānots, ka klienti varēs izņemt naudu no bankomāties no plkst.9, taču radušās tehniskas ķibeles. "Šāda darba režīma uzsākšana no bankas IT sistēmas prasa papildus spriedzi, tāpēc uz neilgu laiku aizkavējusies iespēja klientiem izmantot Latvijas Krājbankas bankomātus. Atvainojamies par neērtībām – bankomātu darbība tiks pilnībā uzsākta jau tuvākajā laikā," Dienai teica D.Dūze. 

Jau ziņots, ka no šodienas Latvijas Krājbankas klientiem būs pieejamas izmaksas no Latvijas Krājbankas bankomātiem ar bankas emitētām debetkartēm, kuras piesaistītas fizisko personu norēķinu kontiem. Vienas dienas pieejamais limits noteikts 50 latu apmērā. 

(Pievienotas fotogrāfijas) 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas