Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Ģenerālprokurors: KNAB vadītājam vajadzēs spēt uz biroju paskatīties no malas

Ģenerālprokurors Ēriks Kalnmeiers uzskata – ja konkursā uz Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) vadītāja vietu uzvarēs kāds no esošajiem biroja darbiniekiem, tad viņam visupirms būs jāspēj uz biroja darbu paskatīties no malas.

Intervijā LTV raidījumam De facto Kalnmeiers pauž viedokli, ka šādam pretendentam, kas jau zina KNAB darba specifiku, būtu vieglāk adaptēties, bet viņam pirmkārt būtu jāspēj sevi nošķirt no līdzšinējās pieredzes un paskatīties uz KNAB darbu no malas, un ar priekšnieka acīm.

"Kopējs trūkums visiem kandidātiem bija tas, ka viņi visi saka – mums viss ir labi, mums nekas nav jāmaina, galvenais ir jāturpina strādāt, kā mēs strādājām," intervijā De facto atklāj Kalnmeiers. Viņaprāt šiem pretendentiem būtu ļoti būtiski prast sevi nolikt tādā pozīcijā un  objektīvi izvērtēt situāciju, neietekmējoties no tām autoritātēm, kas birojā strādā. 

Pretendentam no malas savukārt pirmkārt jāspēj iegūt darbinieku uzticība, jāpanāk autoritāte un jāapgūst darba specifika. Un tad jau var domāt par darba kvalitātes paaugstināšanu un mācību procesu.  

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jaunnedēļ gaidāms mierīgs un silts laiks

Jaunnedēļ Latvijā ieplūst silta gaisa masa, kas noteiks gaisa temperatūras paaugstināšanos, daudzviet termometra stabiņam pakāpjoties līdz +20 grādu atzīmei, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas u...

Pirmdien gaiss vietām iesils līdz +19 grādiem

Agrā pirmdienas rītā Latvijas lielākajā daļā ir daudz mākoņu, saulaināks laiks saglabājas Latgalē, liecina meteoroloģiskā informācija.Pirmdienas pēcpusdienā gaisa temperatūra Latvijā paaugstinā...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas