Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Getliņos iznīcina lielu daudzumu pārtikas preču

Iekšlietu ministrijas Nodrošinājuma valsts aģentūras darbinieki Getliņu poligonā iznīcināja lielu daudzumu pārtikas produktu. Dažādu veidu un daudzumu pārtikas produkti izņemti vairākās administratīvo pārkāpumu lietās, kā arī krimināllietās. Iznīcināmo pārtikas produktu sortiments bija visai plašs. 

Klātesošo žurnālistu acīm šodien pavērās visai savdabīga aina – zem smagā traktora kāpurķēdēm tika samaltas gan ātri vārāmās zupas, gan veca bērnu un dzīvnieku pārtika, gan liels daudzums cukura un rauga, kas izņemti likvidējot nelegālā alkohola ražotnes.
Vislielāko likvidējamo pārtikas produktu masu sastādīja tonnas ar kukurūzu un visai apšaubāmas kvalitātes kafiju. Šie produkti tika konfiscēti, atklājot kontrabandas cigarešu fasēšanas cehu. Nodrošinājuma valsts aģentūras Izņemto lietu pārņemšanas nodaļas vadītājs Gvido Lapiņš žurnālistiem pastāstīja, ka lielās metāla bundžās uz kurām bija etiķetes ar kafijas un kukurūzas nosaukumiem, lielāko tilpumu aizņēma tieši cigaretes, kuras no virspuses bija nedaudz piesegtas ar minētajiem produktiem 

Visas pārtikas preces pirms iznīcināšanas tika nosvērtas, iebraucot poligona teritorijā, bet pēc tam iestrādātas zemē. Nelikumīgo pārtikas preču iznīcināšana notika komisijas klātbūtnē. Komisijas sastāvā bija gan Nodrošinājuma valsts aģentūras, gan pašvaldības policijas, gan kriminālpolicijas, gan Valsts ieņēmuma dienesta, gan arī Pārtikas un veterinārā dienesta darbinieki. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas