Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Hokeja izlases izšķirošo maču internetā redzēja 40% no gribētājiem; LTV meklēs iespējas uzlabojumiem

Latvijas hokeja valstsvienības Soču olimpisko spēļu izšķirošā kvalifikācijas turnīra noslēdzošo maču svētdien interneta tiešraidē LTV.LV vēlējās skatīties aptuveni 15 tūkstoši skatītāju, savukārt Latvijas Televīzija (LTV) pašlaik var nodrošināt šo iespēju aptuveni 6000 skatītāju vienlaikus, norādīja LTV prokūrists Gints Miķelsons. 

Gan 8.februārī, gan 10.februārī olimpiskā atlases turnīra hokejā laikā bija grūtības internetā pieslēgties Latvijas hokeja izlases spēles tiešraidēm LTV.LV. Miķelsons apliecināja, ka šāda problēma bijusi, un uzsvēra, ka LTV meklēs iespējas palielināt tiešraižu lietotāju skaitu ierobežotu resursu apstākļos. 

Miķelsons paskaidroja, ka šis gadījums lieku reizi apliecina mērķtiecīgu ieguldījumu nepieciešamību LTV tehnoloģiskajā nodrošinājumā. LTV satura, tostarp tiešraižu, pieejamība dažādos digitālos formātos internetā ir stratēģisks medija attīstības virziens, kam nepieciešama stratēģiska investīciju programma, ko paredz Latvijas Sabiedriskā medija koncepcija, atzīmēja TV prokūrists. 

Kā pastāstīja Miķelsons, LTV pašlaik var nodrošināt tiešraidi internetā aptuveni 6000 skatītāju vienlaikus. Hokeja tiešraides katru reizi skatījušies vidēji astoņi tūkstoši unikālo apmeklētāju - skaitlis ir lielāks, jo parasti ir tā, ka kāds lietotājs beidz skatīties un tā vietā pieslēdzas cits. 

"Pieprasījums skatīties hokeju tiešraidē izšķirošās spēles laikā bija aptuveni 15 tūkstošiem lietotāju. Jāatzīmē gan, ka tiem aptuveni 6 tūkstošiem lietotāju, kuri bija pieslēgušies sākotnēji, tiešraide tika nodrošināta bez traucējumiem," sacīja Miķelsons. 

Kā ziņots, Latvijas hokeja valstsvienība Soču olimpisko spēļu izšķirošā kvalifikācijas turnīra trešajā spēlē svētdien ar rezultātu 2:3 pagarinājumā piekāpās Francijai, bet ar to bija pietiekami, lai kvalificētos ceturtajai Olimpiādei pēc kārtas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas